Ζντιέλαρ: «Κυρίαρχος στην Ελλάδα και... γίγαντας στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»!

Ζντιέλαρ: «Κυρίαρχος στην Ελλάδα και... γίγαντας στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»!

Gazzetta team
Ζντιέλαρ: «Κυρίαρχος στην Ελλάδα και... γίγαντας στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»!

bet365

Ο Σάσα Ζντιέλαρ σε δηλώσεις του σε media της πατρίδας του για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα μίλησε για την φετινή πετυχημένη χρονιά του Ολυμπιακού.
Ο Ζντιέλαρ είπε για:
Το ματς της 10ης Μαϊου με Ερυθρό Αστέρα: Ανυπομονώ να παίξω ξανά στο 'Μαρακανά'. Πιστεύω και περιμένω πως θα είναι ένα γεμάτο στάδιο. Μακάρι να είναι και κόσμος μας εκεί. Για εμάς ήταν μία τέλεια σεζόν. Κερδίσαμε ήδη το πρωτάθλημα και στο Κύπελλο έχουμε το αβαντάζ του 3-0 με τον ΠΑΟΚ. Μετά θα έχουμε τον τελικό της 7ης Μαϊου και θέλουμε το νταμπλ. Μετά θα βρεθούμε στο Βελιγράδι. Περιμένουμε πως και πως αυτό το ματς.
Τον Ολυμπιακό: Η... μάχη για μία θέση στο ρόστερ ήταν σκληρή και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Έπαιξα όμως σε πολλά ματς και παρότι είχα και πρόβλημα ετοιμότητας λόγω τραυματισμού είμαι περήφανος για το 2ο μισό της χρονιάς. Έπαιξα και στην Ευρώπη. Η ομάδα είναι χαρούμενη και εμένα με γεμίζει πολύ αυτό που κάνω. Μου δίνει δύναμη.
Τον Μιλιβόγιεβιτς και το στιλ παιχνιδιού των Πειραιωτών: Ναι παίξαμε αρκετά μαζί με τον Λούκα. Το στιλ μας ήταν επιθετικό. Παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής και... κυριαρχίας. Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη παίξαμε πολύ καλά. Δημιουργούμε πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας και είμαστε πραγματικά μία πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν υπάρχει διαφορά με τις μεγάλες ομάδες της Δυτικής Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός είναι... γίγαντας στην Ευρώπη από κάθε άποψη και εγώ εδώ νιώθω τρομερά.
Το μέλλον του: Η δουλειά μου εδώ δεν έχει τελειώσει. Στον Ολυμπιακό πρέπει να μάθω να γίνομαι καλύτερος. Να... χτίσω και άλλο το προφίλ μου ως παίκτης και να βελτιωθώ. Ο προπονητής και η ομάδα πιστεύουν πάρα πολύ σε μένα. Μου αρέσει πολύ που είμαι μέρος της ομάδας. Η ζωή μου είναι σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις στην Ευρώπη. Είχα μία καλή σεζόν όμως πρέπει να κρατήσω τα πόδια μου στο έδαφος. Να είμαι ρεαλιστής και να πατάω στην γη.
- Ο Ζντιέλαρ μίλησε και για την Εθνική Σερβίας αλλά και για τους μικρούς (U-20).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα