Στην Ελλάδα για Πουλίδο ο Οσόριο

Gazzetta team
Στην Ελλάδα για Πουλίδο ο Οσόριο

bet365

Ο Χουάν Κάρλος Οσόριο προτίθεται να βρεθεί άμεσα στην Ελλάδα για να τσεκάρει από κοντά τον Άλαν Πουλίδο για την Εθνική.
Ο Κολομβιανός προπονητής έχει παραδεχθεί δημοσίως την εκτίμησή του προς τον Άλαν Πουλίδο και όμως μεταδίδουν τα μεξικανικά media θα είναι στην χώρα μας αυτές τις ημέρες για να δει τον άσο του Ολυμπιακού σε δράση. Ο Πουλίδο έχει πιθανότητες να παίξει στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ενώ βέβαια υπάρχει και ο τελικός της 7ης Μαϊου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ανάλογα με το τι θα δει θα αποφασίσει εάν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Copa America Centenario.
Εκτός της Ελλάδας, ο Οσόριο θα βρεθεί στην Ισπανία για να παρακολουθήσει τον Γκιγιέρμο Οτσόα και τον Κάρλος Βέλα, αλλά και στην Ολλανδία για τον Αντρές Γκουαρδάδο. Το Copa America Centenario ξεκινά στις 3 Ιουνίου με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 26 του μηνός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα