Μάτα: «Παίρνουμε τόσα πολλά λεφτά, που είναι αστείο... »

Μάτα: «Παίρνουμε τόσα πολλά λεφτά, που είναι αστείο... »

Μάτα: «Παίρνουμε τόσα πολλά λεφτά, που είναι αστείο... »

Απίστευτα ρεαλιστής και επιδεικνύοντας πως αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του, ο Χουάν Μάτα μίλησε για τους τεράστιους μισθούς που λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές και τη... μπίζνα που γίνεται πλέον στο άθλημα.  

Ο Ισπανός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξέρει πως υπάρχουν παιδιά και οικογένειες που μπορεί να μην έχουν ούτε τα βασικά, τη στιγμή που εκείνος και οι συμπαίκτες του λαμβάνουν απίστευτα ποσά κάθε μήνα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από τις ομάδες και τους χορηγούς με τους οποίους μπορεί ο καθένας να έχει υπογράψει μια συμφωνία...

«Με όλο το σεβασμό προς το άθλημα και τους ανθρώπους που φροντίζουν για το ποδόσφαιρο, παίρνουμε τόσα πολλά λεφτά που είναι αστείο πραγματικά, όταν ξέρεις ότι το 99% του υπόλοιπου κόσμου ή της Ισπανίας, για να μιλήσω για τους πολίτες της πατρίδας μου, δυσκολεύονται. Πιστεύω πως εμείς οι ποδοσφαιριστές ζούμε σε μια φούσκα όσο καιρό διαρκεί η επαγγελματική μας καριέρα...

Μπορεί το πρωτάθλημα να κατέληξε στη Γιουβέντους, η δεύτερη θέση όμως και η απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι ακόμα ανοιχτή! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Ρόμα - Νάπολι, αν κερδίσεις, η Vistabet  πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Όταν ένας παίκτης παίρνει μια πολύ καλή μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, τότε νομίζει πως έγινε... Μαραντόνα. Βλέπεις νεαρά παιδιά που με τα χρήματα που βγάζουν αμέσως ντύνονται με ακριβά ρούχα, κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνητα και έχουν ύφος. Αυτά τα παιδιά πρέπει να τα πλησιάσεις και να τους πεις δυο κουβέντες ώστε να μην καταστρέψουν την καριέρα τους βλέποντας όλη αυτή τη λάμψη» είπε ο σοβαρός και... ανθρώπινος, Χουάν Μάτα. 

Best of internet