Ολοι παρόντες στο προσκλητήριο της Ρεάλ

Gazzetta team
Ολοι παρόντες στο προσκλητήριο της Ρεάλ

bet365

Κριστιάνο και Μπενζεμά ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ για τον ημιτελικό με τη Σίτι, αλλά δεν είναι απολύτως έτοιμοι για να παίξουν και υπάρχει φόβος υποτροπής.

Την Τρίτη η Ρεάλ παίζει στο «Etihad» τον πρώτο ημιτελικό της κόντρα στη Σίτι. Περισσότερο όμως και από το ίδιο το ματς, άπαντες ασχολήθηκαν με το ένα θα παίξει τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο και έπειτα ο Καρίμ Μπενζεμά. Αμφότεροι τραυματίστηκαν στο ματς με τη Βιγιαρεάλ και υπήρχε ένα τεράστιο ερωτηματικό για το εάν θα προλάβουν το ταξίδι στο Μάντσεστερ.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς από τους δύο δεν είναι έτοιμος γι αυτό. Ωστόσο, ο Ζινεντίν Ζιντάν του πήρε στην αποστολή. Το ρεπορτάζ των Ισπανών αναφέρει ότι ο CR7 θα πάρει συμμετοχή αναλόγως με το πω θα κυλήσει ο αγώνας. Ο Μπενζεμά λογικά θα μείνει στον πάγκο και ίσως παίξει σε πολύ έκτακτη ανάγκη. Ο φόβος του ιατρικού επιτελείου έχει να κάνει με τυχόν υποτροπή που θα τους άφηνε εκτός δράσης ίσως ακόμα και από έναν πιθανό τελικό στο Champions League.

Θα μπορέσει η Ρεάλ να πάρει προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Σε απόδοση 2.40 προσφέρει η Interwetten το διπλό των Μαδριλένων στην Αγγλία.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα