Της... «μιλάει» ακόμα ο Ζιντάν! (vid)

Gazzetta team
Της... «μιλάει» ακόμα ο Ζιντάν! (vid)

bet365

Με τόσα αστέρια στο ρόστερ της, οι προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεμάτες από θέαμα και «μαγικά», ωστόσο σε τρομερή κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται και ο Ζινεντίν Ζιντάν!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη μεγάλη ανατροπή και την νίκη της με 3-2 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο προετοιμάζεται εντατικά για την αναμέτρηση της Τρίτης (26/4) στο Etihad απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στα πλαίσια των ημιτελικών του Champions League.

Με την ψυχολογία στις τάξεις των Μαδριλένων να βρίσκεται στα... ύψη , οι «Μερένχες» θα κυνηγήσουν το πρώτο αποφασιστικό βήμα στην προσπάθεια τους να φτάσουν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και τον 11ο τρόπαιο τους και μέσα από το επίσημο κανάλι της η Ρεάλ έδωσε όπως συνηθίζει στη δημοσιότητα υλικό από την τελευταία της προπόνηση.

Και αν οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί είναι λίγο έως πολύ αναμενόμενες με βάση το πανίσχυρο οπλοστάσιο της «Βασίλισσας», σίγουρα δεν μπορεί να μην σας κάνει εντύπωση η συμμετοχή του Ζιντάν στις ασκήσεις, με τον 43χρονο Γάλλο να θυμάται τα... νιάτα του, δείχνοντας πάντως πως παρότι τα χρόνια έχουν περάσει, έχει ακόμα πολλούς τρόπους να «μαγεύει» με τη μπάλα στα πόδια!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα