Επικό tweet του Λίνεκερ για Καντέ (pic)

Επικό tweet του Λίνεκερ για Καντέ (pic)

Ο Ενγκολό Καντέ «καταπίνει» τα χιλιόμετρα και τους αντιπάλους του εντυπωσιάζοντας με τα χρώματα της Λέστερ και οι απίθανες εμφανίσεις ανάγκασαν ακόμα και τον Γκάρι Λίνεκερ να υποκλιθεί στον Γάλλο.

Επικό tweet του Λίνεκερ για Καντέ (pic)

Έχοντας για ακόμα ένα παιχνίδι τρομερή απόδοση, στη νίκη της Λέστερ απί της Σουόνσι με 4-0, ο Ενγκολό Καντέ δικαιολόγησε ξανά τον χαρακτηρισμό του κορυφαίου μέσου στην Αγγλία του έχει αποδοθεί.

Ο Γάλλος μέσος των «Αλεπούδων» κυριαρχεί στο χώρο του κέντρου, εξουδετερώνοντας κάθε αντίπαλο που εμφανίζεται μπροστά του και βρέθηκε δικαίως μέσα στους υποψήφιους για το βραβείο του παίκτη της χρονιάς.

Μάλιστα μετά τη νίκη της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι το απόγευμα της Κυριακής (24/4) ο θρύλος της Λέστερ, Γκάρι Λίνεκερ, δε δίστασε να εκφράσει, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, τον θαυμασμό του για τον Καντέ, κάνοντας ένα επικό σχόλιο για τις ανασταλτικές του ικανότητες.

«Αν ο πλανήτης Γη βρισκόταν υπό την απειλή αστεροειδούς, είμαι απόλυτα σίγουρος πως ο Καντέ θα αναχαιτούσε ακόμα και αυτή την επίθεση».

Best of internet