Το... έψαξε για φιλικό με Νάουσα η Βέροια

Το... έψαξε για φιλικό με Νάουσα η Βέροια

Το... έψαξε για φιλικό με Νάουσα η Βέροια

Συζητήσεις με ανθρώπους της Νάουσας είχαν αυτοί της Βέροιας, ώστε να γίνει κάποιο φιλικό, όμως δεν υπήρξε κάτι επίσημο. Αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά μέσα στην εβδομάδα.

Στην προσπάθεια να διατηρηθούν οι παίκτες σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι άνθρωποι της Βέροιας το... έψαξαν για φιλικό ματς με τη Νάουσα. Οι άνθρωποι των δύο συλλόγων είχαν συζητήσεις, όμως αυτές δεν κατέληξαν σε συμφωνία, ώστε να μην υπάρξει κάτι επίσημο. Από εκεί και πέρα, αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στο μεταγραφικό σκέλος μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει επιστρέψει από το εξωτερικό και αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για να συζητήσουν ενόψει της νέας σεζόν. Πρώτο λόγο έχουν τα συμβόλαια που λήγουν και εντός των επόμενων ημερών δεν αποκλείεται να έχουμε ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις. Τέλος, στις προπονήσεις θα επιστρέψουν από τη Μεγάλη Δευτέρα (25/4) οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας του Βορρά», όμως δε θα τις συνεχίσουν για πολύ.

Αυτό διότι θα κάνουν μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4) και εν συνεχεία άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την άδεια του Πάσχα, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα, αφού από τις 3 Μαΐου θα επιστρέψουν και πάλι σε φουλ ρυθμούς.

Best of internet