«Για την συνάντηση Μαρινάκη στο Hilton κίνησαν διαδικασίες...»

Gazzetta team
«Για την συνάντηση Μαρινάκη στο Hilton κίνησαν διαδικασίες...»

bet365

Ο Κώστας Καραπαπάς άφησε σαφείς αιχμές με post του στο Facebook με αφορμή την συνάντηση που φέρεται να έκανε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ με εκπροσώπους Ποδοσφαιρικών Ενώσεων.
«Διαβάζω σε κάποια σάιτ «ειδικού σκοπού» και σε κάποια άλλα «αντικειμενικά» ότι πριν την εκδήλωση - φιάσκο για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης συναντήθηκε με εκπροσώπους 19 Ποδοσφαιρικών Ενώσεων. Προφανώς με αντικείμενο τις εκλογές της ΕΠΟ. Θυμάμαι επίσης ότι για μια τυχαία συνάντηση του κυρίου Μαρινάκη στο Hilton με κάποιους εκπροσώπους Ενώσεων που απλά ήταν εκεί, κίνησαν διαδικασίες… Που είναι τώρα όλοι αυτοί οι υπερευαίσθητοι λειτουργοί της Θέμιδος; Λείπουν σε πασχαλινές διακοπές; Ή δεν τους έχει πάει ακόμα ο καταδικασμένος συκοφάντης τα σχετικά δημοσιεύματα για να τα δουν;», έγραψε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα