Θύελλα Φιλώτα - Άρης 0-0

Θύελλα Φιλώτα - Άρης 0-0

Gazzetta team
Θύελλα Φιλώτα - Άρης 0-0

bet365

Μετά από εννέα αγωνιστικές, ο Άρης δεν κέρδισε, έμεινε στο 0-0 με την Θύελλα Φιλώτα και συνεχίζει να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη Football League.

Σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Άρη στην έδρα του Θύελλα Φιλώτα, όπου έμεινε στο 0-0. Οι «κιτρινόμαυροι», είχαν ελάχιστες ευκαιρίες κόντρα σε μια ομάδα που ήδη έχει υποβιβαστεί στα τοπικά.

Μάλιστα, η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, στο 32', ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έφτασε κοντά στο να κερδίσει τον Σιδεράκη, αλλά ο ο Καλογέρης πάνω στη γραμμή απομάκρυνε. Ο Άρης απάντησε στο 42', αλλά το σουτ του Κυβελίδη δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Κοντογουλίδη που μπλόκαρε.

Στην επανάληψη, ο Άρης μπήκε με στόχο να απειλήσει και να σκοράρει. Αφού η Θύελλα έχασε μια ευκαιρία με σουτ του Μπαστανή, ο Αναστόπουλος έβγαλε την ομάδα του μπροστά. Στο 73' ο Ν' Λουντούλου έχασε την μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης με το σουτ του να φεύγει λίγο έξω.

Οι συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Χάρης Σαμαράς): Ανέστης Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Δημήτρης Κοντογουλίδης, Πιριτζάους, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης, Γιώργος Μπαστάνης, Ιορδανίδης (60' Ελευθεριάδης), Στεφανίδης, Θωμάς Μπαστάνης.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργάδης, Σαμαράς, Καλογέρης (62' Τάτος), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι (72' Ντούνης), Βουτσιάς, Καπνίδης, Κόκε, Κυβελίδης (62' Ν' Λουντούλου)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα