Φιλικό με ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναιτωλικός

Gazzetta team
Φιλικό με ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναιτωλικός

bet365

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για τις περισσότερες ομάδες, όχι όμως και οι προπονήσεις για το... τσεκάρισμα ενόψει της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα την Μεγάλη Τρίτη θα διασταυρώσουν τα... φιλικά ξίφη τους!

Λίγο πριν ο Γιάννης Ματζουράκης και ο Γιάννης Πετράκης ανάψουν... πράσινο στους παίκτες τους για τις διακοπές τους, θέλουν να τους έχουν σε εγρήγορση αλλά να κάνουν και κάποιες δοκιμές προκειμένου να βγάλουν συμπεράσματα για την νέα σεζόν.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα τέρματα στο Φιορεντίνα - Γιουβέντους.

Άλλωστε ο «Ρουμάνος» πριν λίγες μέρες ανανέωσε την συνεργασία με τους Αγρινιώτες, ενώ και Κρητικός μετά την φετινή σούπερ σεζόν στα Γιάννενα όλα δείχνουν ότι συνεχίζει στο τιμόνι του ΠΑΣ.

Οι δύο ομάδες θα τα πουν... φιλικά το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (στις 5μ.μ) στο Αγρίνιο και αμέσως μετά οι παίκτες τους αναμένεται να πάρουν την άδεια για γιορτάσουν με τις οικογένειες τους το Πάσχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα