Ξεμπέρδεψε και με Σπυρόπουλο ο Πανιώνιος

Ξεμπέρδεψε και με Σπυρόπουλο ο Πανιώνιος

Ξεμπέρδεψε και με Σπυρόπουλο ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια για τη νέα σεζόν με την υπόθεση με τον μάνατζερ του Νίκου Σπυρόπουλου να είναι καθοριστική.

Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια κάτι που σημαίνει συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και έξοδο στην Ευρώπη. Ένα από τα θέματα που ήταν αγκάθι για τους Νεοσμυρνιώτες ήταν και αυτό της διαμάχης της ομάδας με τον μάνατζερ του Νίκου Σπυρόπουλου όταν εκείνος είχε πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το Goal ο τότε εκπρόσωπος του Σπυρόπουλου, Ανδρέας Μπονόβας, αξίωνε ποσοστό 20% από την εν λόγω μεταγραφή, το οποίο ήταν σε ισχύ πριν ο παίκτης υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους». 

Όταν ο παίκτης είχε αποκτηθεί από τον Πανιώνιο στο συμβόλαιο υπήρχε η ρήτρα 20% για τον μάνατζερ σε πιθανή μεταγραφή. Το ποσό αυτό έφτασε, μαζί με τα έντοκα, πάνω από τις 500.000 ευρώ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται τόσα χρόνια στα δικαστήρια. 

Το δικαστήριο έκρινε πως ο μάνατζερ δεν είχε καμία συμμετοχή στην ανανέωση του συμβολαίου του Σπυρόπουλου με τον Πανιώνιο κι έτσι δεν έχει δικαίωμα να πάρει ποσοστό από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Best of internet