Προτάθηκε ο Ντουρμίσι στον Ολυμπιακό, διάψευση για Ιμπάνιες

Προτάθηκε ο Ντουρμίσι στον Ολυμπιακό, διάψευση για Ιμπάνιες

Gazzetta team
Προτάθηκε ο Ντουρμίσι στον Ολυμπιακό, διάψευση για Ιμπάνιες

bet365

Ο διεθνής Δανός Ντουρμίσι και ο Ιμπάνιες του Ερυθρού Αστέρα για τον οποίο διαψεύδουν. Πιθανή πώληση του Μαζουακού έχει κάνει τους μάνατζερ να προτείνουν τους παίκτες του στον Ολυμπιακό.

Σε λίγες μέρες ανοίγει η μεταγραφική περίοδος και στο Λιμάνι έχουν ξεκινήσει ήδη να φτάνουν διάφορες προτάσεις για παίκτες. Μία από αυτές είναι κι η περίπτωση του Ρίζα Ντουρμίσι, σύμφωνα με το «Γαύρο». Ο 23χρονος Δανός αριστερός μπακ της Μπρόντμπι αυτή τη στιγμή κοστίζει 1.500.000 ευρώ και έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Ο εν λόγω παίκτης μετρά 22 ματς φέτος από τα 25 που έχει δώσει η ομάδα του, ενώ έχει παίξει σε άλλα 4 του Κυπέλλου και 7 για το Europa League. Του αρέσει να ανεβαίνει και να ξεδιπλώνει τις επιθετικές του αρετές, ενώ είναι και 57 φορές διεθνής.

Επίσης, γράφτηκε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ιμπάνιες του Ερυθρού Αστέρα. Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, άνθρωπος κοντά στους «ερυθρόλευκους» διέψευσε αυτό το γεγονός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα