Συζητήσεις για επέκταση και αύξηση αποδοχών σε Μπεργκ!

Συζητήσεις για επέκταση και αύξηση αποδοχών σε Μπεργκ!

Gazzetta team
Συζητήσεις για επέκταση και αύξηση αποδοχών σε Μπεργκ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να «δέσει» στην Ελλάδα τον Μπεργκ και οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει, με τους «πράσινους» σκοπεύουν να προσφέρουν στον Σουηδό απολαβές άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ, έτσι ώστε αν συνεχίσει μαζί τους μέχρι το 2019.

Το καλοκαίρι του Μάρκους Μπεργκ προβλέπεται «καυτό», καθώς ο Σουηδός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με αποτέλεσμα η περίπτωσή του να προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων το εξωτερικού.

Tο gazzetta.gr σας είχε αναλύσει τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ και με δεδομένη και την πρόθεση των «πρασίνων» να κρατήσουν στις τάξεις του τον Σουηδό επιθετικό, ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως είχε μία πρώτη συζήτηση με την πλευρά του παίκτη, σύμφωνα με τη «Goal».

Όπως αναφέρεται, πρόθεση του «Τριφυλλιού» είναι να επεκτείνει την συνεργασία του με τον Μπεργκ μέχρι και το καλοκαίρι του 2019, συνδυάζοντας παράλληλα το νέο του συμβόλαιο και με αύξηση αποδοχών, οι οποίες θα ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ, περιλαμβάνοντας και αρκετά μπόνους.

Η κίνηση αυτή του Παναθηναϊκού έχει σαν στόχο, αφενός να επιβραβεύσει τον 29χρονο φορ για τις εμφανίσεις του και να, δίνοντας του παράλληλα την ευκαιρία στους «πράσινους» να «δέσουν» το μέλλον του παίκτη πάνω στον οποίο θα στηριχτεί η ομάδα των επόμενων χρόνων που σχεδιάζεται, ενώ θα λειτουργήσει και ανασταλτικά σε ότι αφορά στις «σειρήνες» από το εξωτερικό ενόψει και της παρουσίας του Μπεργκ στο Euro 2016.

Οι δύο πλευρές δεν μπήκαν στη διαδικασία να συζητήσουν επιμέρους λεπτομέρειες σε αυτήν την πρώτη τους επαφή, ωστόσο αυτό που συμφωνήθηκε ήταν να ξανασυζητήσουν πιο επίσημα προς το τέλος των πλέι οφς της Superleague.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα