Ουζουνίδης: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι, η δουλεία μας δεν έχει τελειώσει ακόμα»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι, η δουλεία μας δεν έχει τελειώσει ακόμα»

bet365

Ως δικαίωση για την προσπάθεια που κατέβαλαν άπαντες στον Πανιώνιο χαρακτήρισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την παρουσία των «κυανέρυθρων» στα πλέι οφ της Superleague, επισημαίνοντας πως η ομάδα του δεν σκοπεύει να έχει ρόλο κομπάρσου στο νέο μίνι πρωτάθλημα που ξεκινά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 43χρονος τεχνικός στη «Real News»:

«Ήταν κάτι που το αξίζαμε απολύτως, μοχθήσαμε, παλέψαμε σκληρά γι΄ αυτό και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που νιώθουμε σήμερα ευτυχισμένοι.Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλη δικαίωση για όλους στον Πανιώνιο, για όσα πετύχαμε φέτος και για τα καλύτερα που θα έρθουν. Αποτελεί τρανή επιβράβευση για τον ίδιο τον σύλλογο, την ιστορία, τον κόσμο και τα μέλη του, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο στα γραφεία. Τα περίμενα τα καλά νέα, γιατί γνωρίζω τον πρόεδρο και έβλεπα τις μεγάλες προσπάθειες που κατέλαβε η διοίκηση. Και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Από εδώ και πέρα, η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει, αλλά θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. Μπορεί ο στόχος μας να ήταν να μπούμε στην πεντάδα, όμως από τη στιγμή που θα μετάσχουμε σε τέτοια παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και άλλα πράγματα, δεν μας αρκεί η απλή συμμετοχή, ούτε να είμαστε κομπάρσοι. Αυτά τα ματς θα δώσουν επιπλέον κίνητρο στα παιδιά για να διακριθούν και να κερδίσουν εμπειρίες, είτε πετύχουμε κάτι υψηλότερο είτε όχι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα