Ρότσα: «Ο Λέτο έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Ρότσα: «Ο Λέτο έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Ρότσα: «Ο Λέτο έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Βέβαιος πως ο Λέτο έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.  

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει καθημερινές επαφές τον Σεμπάστιαν Λέτο, συμβουλεύοντας τον Αργεντινό προκειμένου βελτιωθεί τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και ως άνθρωπος και μιλώντας στην «Real News», ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε βέβαιος πως ο 30χρονος άσος των «πρασίνων» μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης του «Τριφυλλιού», ενώ με καλά λόγια μίλησε και για τον συμπατριώτη τους, Λούκας Βιγιαφάνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Σεμπάστιαν Λέτο και το αν μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού: «Ναι, ο Λέτο διαθέτει όλα τα προσόντα για να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, το πιστεύω 100% αυτό. Έχει ωριμάσει, είναι πιο σοβαρός και καθοριστικός στο παιχνίδι του, ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και πότε. Και είμαι βέβαιος ότι του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος, αφού θα έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του και θα ξεκινήσει έτσι τη σεζόν από πολύ καλύτερη βάση»

Για τις συμβουλές που δίνει καθημερινά στον «Σέμπα»: «Κάθε ημέρα τον συμβουλεύω. Το βασικό που του τονίζω είναι δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά. Και να προσέχει τον εαυτό του φυσικά, που είναι πολλά πράγματα μαζί, καλή ζωή, διατροφή, τα πάντα. Πάντως, η αλήθεια είναι πως μετά τον σοβαρό του τραυματισμό άλλαξε πολύ προς το καλύτερο, σαν να γνωρίζω έναν δεύτερο Λέτο, πιο σοβαρό, συνειδητοποιημένο, κοινωνικό, έναν άλλον άνθρωπο. Και να μου το θυμηθείτε, αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι και δεν έχει φυσικά τους τραυματισμούς που τον κράτησαν πίσω, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα δει σπουδαία πράγματα από εκείνον στον μέλλον». 

Σε ότι αφορά στον Λούκας Βιγιαφάνες: «Πολύ καλά πιστεύω θα πάει και ο Λούκας, έχει ποιότητα, είναι μαχητής, είναι τεχνίτης, στοιχεία που σιγά-σιγά θα βγαίνουν στο γήπεδο. Γενικά ο κόσμος της ομάδας αγαπάει πολύ τους Αργεντινούς και εκείνοι κάνουν τα πάντα για να το ανταποδώσουν».

Best of internet