«Ματιές» σε Κονίλιο ο Παναθηναϊκός! (vids)

«Ματιές» σε Κονίλιο ο Παναθηναϊκός! (vids)

Νίκος Αθανασίου
«Ματιές» σε Κονίλιο ο Παναθηναϊκός! (vids)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον 25χρονο Αργεντίνο επιθετικό της Τσακαρίτα, Φερνάντο Κονίλιο.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για την απόκτηση ενός τουλάχιστον επιθετικού, ο οποίος θα δώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Αργεντινή ένας από αυτούς είναι ο Φερνάντο Κονίλιο!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ στην χώρα του τάνγκο, το «τριφύλλι» εξετάζει ζεστά τον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Τσακαρίτα στην Β' Εθνική, έχοντας 8 γκολ σε 13 συμμετοχές! Ο Κονίλιο ανήκει στην Ροζάριο Σεντράλ, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Είναι κλασσικό «εννιάρι», δυνατός στον αέρα χάρη στο ύψος του(1,87) και αξιόπιστος «εκτελεστής».

Στην Ροζάριο δεν κατάφερε να καθιερωθεί και τα τελευταία χρόνια παραχωρείται δανεικός. Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο αλλά με... πιστοποιητικό τις φετινές του επιδόσεις ψάχνει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πάρτε μια γεύση από τα βίντεο που ακολουθούν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα