Ο ΠΑΟΚ που σκέφτεται να κατέβει με… τον Καλογερόπουλο!!!

Ο ΠΑΟΚ που σκέφτεται να κατέβει με… τον Καλογερόπουλο!!!

Ο ΠΑΟΚ που σκέφτεται να κατέβει με… τον Καλογερόπουλο!!!

bet365

Σε μια... περίεργη δημοσιογραφικά εβδομάδα ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για την ρεβάνς στο Φάληρο και τον Καλογερόπουλο, την... γκρίνια από την γιορτή των 90 χρόνων και το «μπάσκετ Ποσειδωνίου» που έπαιξε ο ΠΑΟΚ!
Εκεί που πήγε να στρώσει το πράγμα… ήρθε αυτή η κωμικοτραγική κατάσταση το βράδυ της Τετάρτης και ο ΠΑΟΚ βυθίζεται πάλι στο γνώριμό του κλίμα της μιζέριας. Ευτυχώς είναι η ομάδα βόλεϊ, η οποία (απ’ όσα λίγα γνωρίζουμε για το άθλημα) δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, αλλά κερδίσει στους τελικούς τον Φοίνικα.
Μέσα σε όλα και ενώ οι δημοσιογράφοι απεργούν για να… τιμωρήσουν τα Μέσα στα οποία εργάζονται (ΜΟΝΟ αυτό γίνεται την δεδομένη στιγμή) η ΕΠΟ όρισε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον Καλογερόπουλο…
Ξεκινάμε από το μπάσκετ, όπου ο ΠΑΟΚ σε έναν ακόμη τελικό, ήταν λίγος. Πραγματικά λίγος ως ομάδα, χωρίς προσωπικότητες, με μπάσκετ Ποσειδωνίου, άφησε την ΑΕΚ να ισοφαρίσει. Μία ΑΕΚ που έξι μέρες από τις εφτά που προηγήθηκαν φώναζε για την διαιτησία και όπως συμβαίνει στην Ελλάδα πήρε την προστασία που ζητούσε!
Με 60% στις βολές βέβαια, με 23% στα τρίποντα, με 14 ριμπάουντ λιγότερα σε ένα υποτονικό περιβάλλον, ο ΠΑΟΚ δεν είχε τύχη να κερδίσει, σε ένα ματς που ένας παίκτης του πέρασε τους δέκα πόντους. Σε ματς που Βασιλειάδης και Χάτσερ είχαν 4/22 σουτ!
Στο τρίτο παιχνίδι υπάρχει φαβορί, αλλά… και τις άλλες φορές που η ΑΕΚ έχασε, φαβορί ήταν…
* Διάβασα την ανακοίνωση συνδέσμων του ΠΑΟΚ που απευθύνεται στον Ιβάν Σαββίδη και εκδόθηκε μετά και την γιορτή της Τετάρτης, που όχι μόνο δεν έγραψε ιστορία, αλλά δημιούργησε και προβλήματα! (Αυτά ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα «πετύχει»)
Πρόκειται για σκληρή και δύσκολη –για τον Σαββίδη- ανακοίνωση, γιατί είναι καλογραμμένη, με επιχειρήματα, χωρίς όμως να τον βρίζει ή να τον απαξιώνει, γεγονός που θα την αποδυνάμωνε, όπως γίνεται και με αυτούς που κατά καιρούς έβρισαν τον Σαββίδη στο γήπεδο.
Δείχνουν καλοπροαίρετοι οι οπαδοί, όσο και αν κριτικάρουν τον Σαββίδη. Όσο και αν διαφωνούμε σε μερικά παραδείγματα που χρησιμοποιούν, είναι ξεκάθαρο ότι έχουν δίκιο στο πιο βασικό, σε αυτό που τονίζω εδώ και τέσσερα χρόνια, ότι η κύρια ευθύνη για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν προοδεύει ποδοσφαιρικά, ανήκει στον ίδιο τον μεγαλομέτοχο. Έτσι είναι και ας το ξανασκεφτεί ο μεγαλομέτοχος. (Αυτός λοιπόν είναι ο ορισμός της καλοπροαίρετης κριτικής).
Από εκεί και πέρα, ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει σκληρή κριτική στον Σαββίδη για τις αποτυχίες του, απλά για να έχει όλο το δίκιο μαζί του και να μην κατηγορηθεί για εμπάθεια, θα πρέπει κάποτε, να του αναγνωρίσει και το τι έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται δηλαδή να τον σκίζεις συνέχεια, χωρίς ΠΟΤΕ να του αναγνωρίσεις κάτι θετικό.
Όποιος λοιπόν του είπε και ένα μπράβο για το ότι –για παράδειγμα- πλήρωσε όλα τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη θέση να του επισημαίνει και τα λάθη του. Αυτό για παράδειγμα έκανε ο σύνδεσμος της Θύρας 4…
Όσον αφορά στο δύσκολο θέμα του δεύτερου ημιτελικού, ο Σαββίδης ξέρει ή πρέπει να ξέρει, αν μετά την συνολική αντίδραση που ο ΠΑΟΚ προκάλεσε στις 2 Μαρτίου, μετά τη νέα σφαγή από την οργάνωση και τον Ολυμπιακό, γεγονός που πλέον οδήγησε ΟΛΗ την Ελλάδα να μιλάει για τη διαφθορά που προκαλεί βία, ο Σαββίδης λοιπόν ξέρει, αν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό στο χώρο, ή αν έχουν μπει κάποιες βάσεις για να γίνουν σαρωτικές αλλαγές.
Εμείς γνωρίζουμε, ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, εδώ και 10-15 μέρες δηλαδή, ο Σαββίδης είπε δημόσια αλλά και ιδιωτικά πάνω από τρεις φορές, «δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι»…
* Μετά και τον ορισμό του Καλογερόπουλου σε αυτό το παιχνίδι, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην οργάνωση που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου, που επιδιώκουν να βάλουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Αυτό που έγινε απόψε(!) με τον ορισμό του διαιτητή που έχει εκβιαστεί και έχει πιεστεί όσο κανείς άλλος εδώ και δύο μήνες, είναι πραγματικά απίστευτο!
Τον «έσκισαν», τον απείλησαν, τον εκθέτουν σε κάθε ευκαιρία, του έχουν επιτεθεί με κάθε μέσο, τον εκβίασαν με αποκλεισμό άπειρων αγωνιστικών και τώρα… για να τον αποτελειώσουν ψυχολογικά (αλλά και διαιτητικά, μια και δύσκολα μπορεί να παραμείνει ψύχραιμος και να μην κάνει λάθη) τον βάζουν να σφυρίξει τον Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ!
Εσείς στην Κυβέρνηση καταλάβατε τι έγινε;
Στημένη σας την είχαν γι’ ΑΚΟΜΗ μία φορά! Γι’ αυτό ήθελαν να γίνει το κύπελλο…
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!
ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…
Είναι κρίμα να πάνε φυλακή άλλοι από αυτούς που έπρεπε να είναι ήδη εκεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.