Χαιρέτισαν επτά στον Αστέρα Τρίπολης

Χαιρέτισαν επτά στον Αστέρα Τρίπολης

Χαιρέτισαν επτά στον Αστέρα Τρίπολης

Επτά παίκτες έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Αστέρα Τρίπολης και θα αναζητήσουν αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Όπως σας είχαμε γράψει και παλιότερα, οι Ζησόπουλος, Γκοϊάν και Σανκαρέ αναμενόταν να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους με τον Αστέρα. Κάτι που είναι και επίσημο από το Σάββατο (23/4), αφού οι Αρκάδες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τους τρεις προαναφερθέντες, όπως και με τους Μπαντή, Λούι, Κιτόκο, Τορμένα.

Εξ' αυτών ο Σανκαρέ θα αναζητήσει εκτός απροόπτου την καριέρα του στο εξωτερικό, ενώ ο Γκοϊάν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο Ζησόπουλος είχε πρόταση τον Ιανουάριο από το Ισραήλ και δεν αποκλείεται να φύγει και αυτός για το εξωτερικό, ενώ για τον Λούι έχουν γραφτεί ομάδες από τη Γερμανία και την Bundesliga.

Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Τρίπολης τα έχει βρει με τον Ιγκλέσιας και απομένει το τυπικό σκέλος για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να οριστικοποιηθεί η παραμονή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Αυτές τις μέρες πραγματοποιήθηκαν συνεχόμενες συναντήσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Μποροβήλου με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου 2016.

Η διοίκηση ευχαρίστησε θερμά τους Γιώργο Μπαντή, Dorin Goian, Khalifa Sankare, Γιώργο Ζησόπουλο, Braian Lluy, Ritchie Kitoko και Ederson Tormena για όσα σημαντικά προσέφεραν στην ομάδα τα χρόνια που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ και αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας.

Όλοι οι άνθρωποι της ευρύτερης οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους όλα αυτά τα παιδιά, τα οποία συνέδεσαν την παρουσία τους στην ομάδα με χρυσές σελίδες της ιστορίας της. Αντίο φίλοι και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε.

Best of internet