Σαββίδης: «Πάρτε κεφάλια»

Σαββίδης: «Πάρτε κεφάλια»

Απόστολος Παγώνης
Σαββίδης: «Πάρτε κεφάλια»

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης λίγο πριν αναχωρήσει για το Ροστόφ, ζήτησε από τα στελέχη της ομάδας να αποδώσουν ευθύνες για το «φιάσκο» των 90 χρόνων και να προχωρήσουν αν χρειαστεί σε αλλαγές εντός των γραφείων της ΠΑΕ.

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 χρόνων (με την μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη της εορτής, με το κακό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, αλλά και με την αποχώρηση των προσκεκλημένων από την εκδήλωση), ήταν λογικό να υπάρξει η έντονη αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη. Δεν μπορούσε να πιστέψει και ίδιος πως μια προσπάθεια μηνών όπου σπαταλήθηκαν πολλές χιλιάδες ευρώ, πήγε στα σκουπίδια.

Ο ομογενής επιχειρηματίας ζήτησε από στελέχη της ΠΑΕ ν' αποδώσουν ευθύνες για το φιάσκο του εορτασμού. Μάλιστα φέρεται να ζήτησε να πάρουν «κεφάλια» όσο ψηλά κι αν βρίσκονται σε διοικητικά πόστα μέσα στο σύλλογο. Ο πρώτος που απομακρύνθηκε ήταν ο Γιώτης Παναγιωτάς. Την Τρίτη (26/4) θα υπάρξει μια συνάντηση της επιτροπής που είχε τον πλήρη έλεγχο της γιορτής για να αξιολογήσουν την όλη κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα