«Αντίο» με ακαδημίες για Ίγκορ

Νίκος Τσιώκος
«Αντίο» με ακαδημίες για Ίγκορ

bet365

Το «αντίο» στον Πανθρακικό είπε ουσιαστικά ο Ίγκορ, ο οποίος επισκέφθηκε την προπόνηση των μικρών ηλικίας 6 και 7 ετών και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Ο υποβιβασμός και η μη αδειοδότηση φέρνουν τον Ίγκορ στην πόρτα της εξόδου από τον Πανθρακικό, αφού λήγει το συμβόλαιό του. Ο Βραζιλιάνος δε βοήθησε όσο ήθελε τη φετινή σεζόν, καθώς ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς χάνοντας αρκετά παιχνίδια, ενώ σε αυτά που έπαιξε δυσκολευόταν να βρει ρυθμό. Έτσι, ουσιαστικά είπε το «αντίο» στους ακρίτες με την επίσκεψή του στις ακαδημίες του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, είδε την προπόνηση των μικρών ηλικίας 6 και 7 ετών, με τους οποίους έβγαλε και αναμνηστική φωτογραφία. «Απο τις ομορφοτερες στιγμες στην ακαδημια πανθρακικου….και φυσικα οι τελευταιες αναμνηστικες με τον Ιγκορ ντε Σοουζα…..να μας ξαναρθεις φιλε….», ανέφερε το ποστ που αναρτήθηκε στο facebook μαζί με την εν λόγω φωτογραφία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα