Ηρακλής: Στενεύουν τα περιθώρια για την αδειοδότηση

Ηρακλής: Στενεύουν τα περιθώρια για την αδειοδότηση

Gazzetta team
Ηρακλής: Στενεύουν τα περιθώρια για την αδειοδότηση

bet365

Την Μ. Δευτέρα (25/4) θα εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής για την αδειοδότηση με τους Θεσσαλονικείς να μην έχουν κάνει βήματα προόδου. Αναμένεται να ζητήσουν νέα αναβολή με την εκδίκαση να πηγαίνει για μετά το Πάσχα.

Μαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί πάνω από την Μίκρα καθώς ο Ηρακλής φαίνεται πως θα είναι η μοναδική ομάδα που δεν θα αδειδοτηθεί από την ΕΠΟ. Οι «κυανόλευκοι» δείχνουν να μη μπορούν να τακτοποιήσουν όλες τις εκκρεμότητες που έχουν λόγω έλλειψης χρημάτων. Αν δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν την άδεια έχουν την δυνατότητα να προσφύγουν και στο διαιτητικό τακτικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Όπως είναι γνωστό την Τετάρτη (20/4) οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν αναβολή λόγω της ασθένειας του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Θόδωρου Παπαδόπουλου. Ο τελευταίος βρίσκεται κλινήρης και δεν θα μπορέσει να παραστεί της Μ. Δευτέρα (25/4) με αποτέλεσμα οι «κυανόλευκοι» να ζητήσουν εκ' νέου νέα αναβολή, με την υπόθεση να πηγαίνει για μετά το Πάσχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα