Σκάνδαλο και με την βούλα και το ψέμα!

Σκάνδαλο και με την βούλα και το ψέμα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών που παραπέμπει σε δίκη τον Περέιρα για την προκλητική συμπεριφορά του στο περσινό ντέρμπι της Λεωφόρου , αλλά και την αναφορά στην παρουσία του Μαρινάκη στον πάγκο χωρίς την άδεια της Αστυνομίας και την ηθική δικαίωση του Παναθηναϊκού, που αποδεικνύεται και με βούλα , ότι έχασε με σκάνδαλο το περσινό πρωτάθλημα.

Σκάνδαλο και με την βούλα και το ψέμα!

Eνας χρόνος πέρασε από εκείνο το παιχνίδι στην Λεωφόρο, που ο Παναθηναϊκός κέρδισε πετντακάθαρα στο γήπεδο τον Ολυμπιακό με 2-1 έφθασε μία ανάσα από την πρώτη θέση , αλλά με το έτσι θέλω του πήραν τους βαθμούς και ουσιαστικά κρίθηκε το πρωτάθλημα. Τότε είχα αναφέρει, ότι ο Ολυμπιακός είχε πάει στην Λεωφόρο για να προκαλέσει , με στόχο να γίνουν επεισόδια και να το πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά. Τότε πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού μου έγραφαν διάφορα και έλεγαν ότι είμαι γραφικός και άλλα τέτοια. Ένα χρόνο μετά έρχεται του Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με βούλευμα και παραπέμπει σε δίκη τον τότε προπονητή του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα, διότι «μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό την διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής αγώνα πριν την έναρξή του». Δεν το λέω εγώ αυτό, το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών το λέει. Γραφικοί και αυτοί ; Παρωπίδες και αυτοί;

Προσοχή δεν λέω , για να μην ειπωθούν διάφορα, ότι σωστά αντέδρασαν κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στις προκλήσεις, που δέχθηκαν. Όχι αυτό είναι καταδικαστέο και δεν σηκώνει καν κουβέντα. Αλλά δεν μπορεί πλέον στον Ολυμπιακό να συνεχίσουν να ισχυρίζονται, ότι πήγαν στην Λεωφόρο, για να το παίξουν το παιχνίδι. Πλέον επίσημα και με την βούλα αναφέρεται, ότι ο Περέιρα μπήκε στο γήπεδο, όχι για να ….ελέχξει τα δίχτυα, αλλά για να προκαλέσει και να δημιουργήσει πρόβλημα στην μη διεξαγωγή του αγώνα , κάνοντας χειρονομίες προς τους φίλους του Παναθηναϊκού. Επίσης στο βούλευμα αναφέρεται, ότι ο Μσρινάκης κάθησε στον πάγκο κόντρα στα μέτρα ασφαλείας και χωρίς την άδεια του επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων Αρκουμάνη, αλλά με την σύμφωνη γνώμη του –ποιου άλλου;- διαιτητή Βοσκάκη. Το βούλευμα καταλήγει ότι η συμπεριφορά του Περέιρα και η παρουσία του Μαρινάκη στον πάγκο ήταν πιθανώς οι αιτίες των επεισοδίων. Για όσους εξακολουθούν και έχουν ……τσίμπλες στα μάτια επαναλαμβάνω αυτό δεν το λέω εγώ, το λέει το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικων Αθηνών.

Θα πει κάποιος «και τι να το κάνω εγώ σαν Παναθηναϊκός, που πάει σε δίκη ο Περέιρα. Τους βαθμούς τους έχασα και αυτοί που ήρθαν για να προκαλέσουν δεν τιμωρήθηκαν ποτέ». Σωστό και αυτό. Απλά και με την βούλα πλέον, φαίνεται, ότι το περσινό πρωτάθλημα χάθηκε στα χαρτιά σκανδαλωδώς, αφού με βάση και το βούλευμα ανάλογη ποινή με τον Παναθηναϊκό έπρεπε να επιβληθεί και στον Ολυμπιακό. Τότε πριν ένα χρόνο θυμάμαι, ότι ο Ολυμπιακός έλεγε, ότι ο Περέιρα καλά έκανε και δεν προκάλεσε ποτέ και κανένα. Για άλλη μία φορά στην πράξη αποδεικνύεται ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέμματα…..

Best of internet