Ράμος: «Δεν ασχολούμαι με τα ... παιδιαρίσματα του Πικέ»

Κώστας Ζάλιαρης
Ράμος: «Δεν ασχολούμαι με τα ... παιδιαρίσματα του Πικέ»

bet365

Δίχως πρόθεση ν' ασχοληθεί περαιτέρω με το ... γαϊτανάκι των σχολίων από τον Ζεράρ Πικέ, ο Σέρχιο Ράμος έκανε λόγο για παιδιαρίσματα, λέγοντας πως ναι μεν είναι αποδεκτό το χιούμορ, αλλά δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες...

Η στάση που κρατάει ο Πικέ όσον αφορά το ... μίσος του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και η επιλογή του να σχολιάζει κάθε αρνητική εξέλιξη που αφορά τη «βασίλισσα», ασφαλώς και έχει ενοχλήσει άπαντες στον σύλλογο της Μαδρίτης.

Ο στόπερ της Μπαρτσελόνα, δηλωμένος ανοιχτά υπέρ και της ανεξαρτησίας της Καταλονίας, με αποτέλεσμα να δέχεται αποδοκιμασίες στα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας του, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ένα μέτρο ή να δείξει σοβαρός, με τον Σέρχιο Ράμος να καλείται να τοποθετηθεί επί του θέματος, σε ραδιοφωνική εκπομπή του «Cadena Cope»:

Ο Ράφα Μπενίτεθ επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Ανφιλντ»! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Λίβερπουλ - Νιουκάστλ, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Στάριτζ πετύχει το 1-0, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

«Είναι... παιδιαρίσματα και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα ή να δώσω συνέχεια αυτό το πράγμα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι το χιούμορ και το πείραγμα είναι πάντοτε αποδεκτά, όμως, πριν το κάνεις, πρέπει να σκεφτείς ότι δεν είναι όλες οι ώρες και οι καταστάσεις ίδιες για να σχολιάσεις...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα