Πελεγκρίνι: «Τουλάχιστον δεν έμεινα να φαίνομαι ... χαζός»

Πελεγκρίνι: «Τουλάχιστον δεν έμεινα να φαίνομαι ... χαζός»

Κώστας Ζάλιαρης
Πελεγκρίνι: «Τουλάχιστον δεν έμεινα να φαίνομαι ... χαζός»

bet365

Ευγνώμων προς τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι δηλώνει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι για την κίνηση της ομάδας ν' ανακοινώσει μεσούσης της χρονιάς την επικείμενη πρόσληψη του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Χιλιανός προπονητής των «πολιτών» ήξερε από την πρώτη στιγμή πως στόχος των ανθρώπων της αγγλικής ομάδας ήταν να συμφωνήσουν με τον νυν κόουτς της Μπάγερν Μονάχου για να γίνει μια νέα προσπάθεια από το καλοκαίρι.

Όλη η φημολογία και τα σενάρια επιβεβαιώθηκαν από τα Χριστούγεννα, όταν ο Γκουαρντιόλα γνωστοποίησε πως η φετινή είναι η τελευταία του σεζόν στον πάγκο των Βαυαρών και λίγο καιρό αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας με τη Σίτι, με τις δύο πλευρές να ξεκινούν τη συνεργασία τους από το προσεχές καλοκαίρι.

Θα περάσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης η Μάντσεστερ Σίτι; Σε απόδοση 3.00 στην Novibet να βρεθούν στον τελικό του Champions League οι Citizens.

Ο Πελεγκρίνι θα μπορούσε να μην έχει πλέον κανένα κίνητρο να συνεχίσει τη δουλειά του, όμως το πήρε και προσωπικά και προσπάθησε να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του, έχοντας οδηγήσει πλέον την ομάδα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και έχοντας κατακτήσει το Λιγκ Καπ.

«Τουλάχιστον με την ανακοίνωση για τον Γκουαρντιόλα, η διοίκηση δεν επέτρεψε να κάθομαι να φαίνομαι... χαζός. Ήξερα πως και να είχα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ και να είχα πάρει τα πρωταθλήματα όσο καιρό βρίσκομαι στην ομάδα, πάλι θα ερχόταν ο Γκουαρντιόλα στη θέση μου. Δεν αισθάνομαι ότι δεν εκτίμησαν τη δουλειά μου στη Σίτι, αλλά ξέρω πως αυτός ήταν ο στόχος του συλλόγου. Ό,τι κι αν γινόταν, ήθελε να πάρει τον Γκουαρντιόλα για τον πάγκο και το πέτυχε», είπε ο απερχόμενος τεχνικός των «πολιτών».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα