Δίχως Βάρντι, μετά από... 45 παιχνίδια!

Κώστας Ζάλιαρης
Δίχως Βάρντι, μετά από... 45 παιχνίδια!

bet365

Μια εικόνα που θα... ξενίσει τους οπαδούς της Λέστερ θα παρατηρηθεί το απόγευμα της Κυριακής, όταν η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι για πρώτη φορά έπειτα από 45 παιχνίδια δεν θα έχει στο αρχικό σχήμα τον Τζέιμι Βάρντι.

Η αποβολή του Άγγλου επιθετικού με δύο κίτρινες στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, απέφερε την τιμωρία μιας αγωνιστικής στον πρώτο σκόρερ των «αλεπούδων», με αποτέλεσμα να χάσει το ματς με τη Σουόνσι (24/4, 18:00) για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, ο Βάρντι περιμένει να μάθει αν θα αυξηθεί η ποινή του, από τη στιγμή που έχει κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον Τζον Μος, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του όταν είδε τη δεύτερη κίτρινη για πτώση μέσα στην περιοχή σε μαρκάρισμα από τον Ογκμπόνα, προσπαθώντας να εκμαιεύσει το πέναλτι.

Ενα ακόμη βήμα προς τον τίτλο θέλει να κάνει η Λέστερ. Σε απόδοση 1.65 στην Mybet η νίκη των «αλεπούδων» κόντρα στην Σουόνσι.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ετοιμάζει τον Φερνάντο Ουγιόα για να καλυφθεί – όσο δύναται – το κενό στη γραμμή κρούσης, με τον Βάρντι ν' απουσιάζει από το αρχικό σχήμα της Λέστερ για πρώτη φορά έπειτα από 45 παιχνίδια!

Σε αυτά τα 45 ματς, οι «αλεπούδες» έχουν 29 νίκες και μόλις έξι ήττες, ενώ, από την ημέρα που ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε στον σύλλογο, η Λέστερ έχει ποσοστό νικών στο 55,2% και όταν ο διεθνής άσος λείπει, αυτά τα νούμερα πέφτουν στο 45,4%.

Όσον αφορά την κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, εκεί υπάρχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά, δεδομένου πως με τον Βάρντι παρών το ποσοστό νικών φτάνει στο 48,3% και δίχως τον Άγγλο, έχει σημειωθεί ποσοστό μόλις 25%...

Διαβάστε εδώ την ανάλυση από το FourFourTwo του gazzetta.gr για τον τρόπο που μπορεί να παίξει η Λέστερ δίχως τον στράικερ των 22 φετινών τερμάτων...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα