Με... προπονητή Τέρι κόντρα στη Μπόρνμουθ!

Με... προπονητή Τέρι κόντρα στη Μπόρνμουθ!

Κώστας Ζάλιαρης
Με... προπονητή Τέρι κόντρα στη Μπόρνμουθ!

bet365

Από μια πολύ διαφορετική οπτική γωνία θα παρακολουθήσει ο Τζον Τέρι το παιχνίδι της Τσέλσι με τη Μπόρνμουθ, το απόγευμα, αφού αγωνιστικά δεν είναι έτοιμος, αλλά θα φροντίσει να το ζήσει όσο πιο... προπονητικά μπορεί!

Ο Άγγλος αμυντικός όσο καιρό έχει μείνει εκτός δράσης με τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν, έχει ξεκινήσει τα σεμινάρια προπονητικής, δείχνοντας ξεκάθαρη πρόθεση να παραμείνει στο ποδόσφαιρο όταν έρθει και για εκείνον το πλήρωμα του χρόνου, όπου ο οργανισμός του θα του πει να μην ξαναβάλει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Θα περάσει από την έδρα της Μπόρνμουθ η Τσέλσι; Σε απόδοση 2.20 στην Sportingbet η νίκη των «μπλε».

Ο Γκους Χίντινκ επιβεβαίωσε πως ο ποδοσφαιριστής ξεκινήσει τα μαθήματα για να μπορέσει να πάρει το δίπλωμα προπονητικής και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σημερινό (23/4) ματς απέναντι στους «cherries» στο «Vitality Stadium», τονίζοντας πως:

«Είναι πολύ καλό όταν οι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται να μάθουν πολλά περισσότερα γύρω από το ποδόσφαιρο κι όχι απλά να μπουν να παίξουν, να γνωρίζουν καλά τη θέση τους και τίποτα άλλο. Είναι ωραίο που ο Τέρι έχει ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο με πιο ανοιχτούς ορίζοντες, αλλά εγώ ακόμα τον θεωρώ ποδοσφαιριστή μου...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα