Η ξεχωριστή αφιέρωση και ο ΠΑΟΚ (pics)

Η ξεχωριστή αφιέρωση και ο ΠΑΟΚ (pics)

Η ξεχωριστή αφιέρωση και ο ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Αν κάτι ενώνει τους οπαδούς, αυτό είναι η αγάπη και το πάθος για την ομάδα τους. Και ο Γιώργος Μαυρίδης, απέδειξε ότι δεν λατρεύει απλά τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι «κομμάτι» του κόσμου του…

Ο γνωστός παρουσιαστής του World Party, παρουσίασε τη γιορτή των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ, αλλά είχε κρυμμένο, πολύ καλά κάτω από το κοστούμι, το δικό του μυστικό.

Παιδί που μεγάλωσε στην Τούμπα, ο Γιώργος Μαυρίδης, έχει πολλές παρέες με οπαδούς που έγραψαν ιστορία στα τσιμέντα του γηπέδου. Κάποιοι είναι γνωστοί στο ευρύτερο κοινό της ομάδας, δεν είναι πια στη ζωή, όπως ο Γιώργος Στεφανίδης. Οι ΠΑΟΚτσήδες τον ήξεραν ως «Ζοζέ», με μαχητική παρουσία για πολλά χρόνια στην ασπρόμαυρη κερκίδα.

Ο «Ζοζέ» των ΠΑΟΚτσήδων ήταν το βράδυ της Τετάρτης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στη γιορτή των 90 χρόνων της αγαπημένης ομάδας του. Φρόντισε γι’ αυτό, ο Γιώργος Μαυρίδης. Κάτω από το κοστούμι φορούσε ένα μπλουζάκι, μαύρο όπως και το ένα από τα δύο χρώματα του ΠΑΟΚ, με τη φωτογραφία του άλλου Γιώργου, που δεν είναι στη ζωή, τυπωμένη πάνω του.

Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης το αποκάλυψε με μια ανάρτηση στο Facebook, όπου έδειχνε το κοστούμι που φορούσε μαζί με το αφιερωμένο μπλουζάκι στο «Ζοζέ» και την πρόσκληση της γιορτής.

«Γιατί απλά, δεν γινόταν να λείπεις...», έγραψε και απαντώντας στην αδερφή του, Γιώργου Στεφανίδη, Ευγενία, αποκάλυψε ότι με δικές του ενέργειες προσκλήθηκε η οικογένεια στη γιορτή των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ.

«Έστειλα μια πρόσκληση στην μητέρα σας, ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω από την στιγμή που δεν είναι εδώ μαζί μας πλέον ο Γιώργος. Θέλω να ξέρεις ότι την μπλούζα την φορούσα σε όλη την εκδήλωση κάτω από το κουστούμι γιατί για μένα ο Γιώργαρος ήταν, είναι και θα είναι ό μεγαλύτερος δάσκαλος», έγραψε.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Γιώργος Μαυρίδης, ήταν στο «παλατάκι» του ΠΑΟΚ. Είδε σε μια γωνιά του γηπέδου, τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ, φώναξε συνθήματα και πανηγύρισε την επιτυχία του Δικεφάλου κόντρα στον Φοίνικα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα