Αγανακτισμένος οπαδός της Άρσεναλ ζητά με επιστολή την απομάκρυνση Βενγκέρ-Κρένκε!

Gazzetta team
Αγανακτισμένος οπαδός της Άρσεναλ ζητά με επιστολή την απομάκρυνση Βενγκέρ-Κρένκε!

bet365

Το κλίμα στο στρατόπεδο της Άρσεναλ γίνεται κάθε μέρα και πιο βαρύ και μετά την σημαντική αποχή των οπαδών από το Emirates, ένας αγανακτισμένος φίλος των «Κανονιέρηδων» με ανοιχτή επιστολή του ζήτησε την αποχώρηση των Βενγκέρ και Κρένκε από τους Λονδρέζους.

Περίπου 10.000 ήταν τα άδεια καθίσματα στο Emirates το βράδυ της Πέμπτης (21/4) στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Γουέστ Μπρομ.

Οι φίλοι των «Κανονιέρηδων» θέλοντας να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την αποτυχημένη σεζόν της ομάδας, αποφάσισαν να... λάμψουν δια της απουσίας τους, με την προσέλευση στο Emirates να χτυπά ιστορικό χαμηλό από το 2004, όταν και πρωτολειτούργησε το νέο στάδιο της Άρσεναλ.

Μάλιστα ένας από τους αγανακτισμένους οπαδούς της ομάδας, με ανοιχτή επιστολή του που δημοσιεύτηκε στη Mirror εξήγησε τη στάση φίλων της Άρσεναλ, ζητώντας παράλληλα την απομάκρυνση τόσο του Αρσέν Βενγκέρ, όσο και της διοίκησης και του ιδιοκτήτη, Ντέιβιντ Κρένκε.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Εβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής του Τσάρλι Κένγουορντ:

«Είμαι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας για 24 χρόνια και ποτέ στο παρελθόν δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη απογοήτευση για την ομάδα που αγαπώ. Κάθε χρόνο πληρώνω μία περιουσία για να παρακολουθήσω τα παιχνίδια στο Emirates, όμως πια δεν πιστεύω πως αξίζει να σπαταλώ τόσα χρήματα για αυτό το θέαμα. Και αυτή η κατάσταση κρατάει καιρό. Μετά την άφιξη του Αρσέν Βενγκέρ το 1996, υπήρξε η υπόσχεση προς τον κόσμο για απόκτηση διάσημων παικτών, ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με την κατάκτηση τίτλων και τροπαίων. Παρακολούθησα από κοντά την αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας και η εικόνα της ομάδας ήταν τόσο κακή, που πλέον μπορείς να βρίσκεις εισιτήρια για τα ματς της Άρσεναλ ακόμα και τις ημέρες των αγώνων. Είμαι 29 χρονών και η τελευταία φορά που θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι τέτοιο ήταν όταν ήμουν μικρό παιδί. Δεν είχα διάθεση να δω από το γήπεδο το ματς με την Γουέστ Μπρομ και το παρακολούθησα από την τηλεόραση. Πούλησα τα εισιτήρια μου πίσω στην ομάδα. Δεν θέλω πια να βλέπω την Άρσεναλ με το φόβο πως θα μείνουμε στην ισοπαλία ή θα χάσουμε. Παρότι κερδίσαμε, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης έπιασα τον εαυτό μου να εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο. Είμαι σίγουρος πως δεν ήμουν ο μόνος που ένιωσε έτσι. Είμαστε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση λόγω της διοίκησης και του Βενγκέρ. Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης μας, Ντέιβιντ Κρένκε, δεν είναι καν οπαδός του ποδοσφαίρου. Και λυπάμαι που το λέω αλλά η ώρα για τον Βενγκέρ έφτασε. Τον αγαπώ, μας πρόσφερε μερικές αξέχαστε στιγμές τη χρονιά των Invicibles κυρίως, όμως έχει έρθει η ώρα. Δεν μπορεί πια να επιβληθεί στην ομάδα και να την αφυπνίσει όταν δεν αποδίδει καλά. Δεν αγόρασε ποτέ κάποιον επιθετικό στο επίπεδο του Ανρί. Δεν αντικατέστησε ποτέ κάποιο από τα μέλη των Invicibles επάξια. Στις συνεντεύξεις του πλέον αναφέρεται μόνο στο πόσο άτυχη ήταν η ομάδα. Συνήθως κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Είναι πια φανερό πως η Άρσεναλ δεν είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά μια επιχείρηση. Οι ιδιοκτήτες είναι ικανοποιημένοι με την έξοδο στο Champions League, δεν ενδιαφέρονται ουσιαστικά αν θα κατακτήσουμε κάποιο τίτλο. Αρκεί να είμαστε στην 4άδα. Έχει έρθει η ώρα για αλλαγές. Χρειαζόμαστε νέα διοίκηση και νέο ιδιοκτήτη για να βρούμε ξανά το χαμένο μας κίνητρο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είπε κάποτε πως ο Βενγκέρ είναι ειδικός στην αποτυχία. Δεν συμφώνησα μαζί του, όμως ο χρόνος έχει δείξει πως ίσως και να είχε δίκιο. Αν ο Βενγκέρ μείνει, δεν πρόκειται να αγοράσω εισιτήριο διαρκείας για τη νέα χρονιά».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα