«Κλεισμένος» ο Γουνδουλάκης, θετικό κλίμα για τέσσερις...

Gazzetta team
«Κλεισμένος» ο Γουνδουλάκης, θετικό κλίμα για τέσσερις...

bet365

Ο Γουνδουλάκης τα έχει βρει σε όλα με Πλατανιά και απομένει η ανακοίνωση. Πολύ καλό κλίμα για άλλους τέσσερις. Συνάντηση στελεχών με Μαθιουλάκη το Σάββατο.

Ο Γουνδουλάκης έχει αποκαλύψει από χθες το deal του με τον Πλατανιά για να συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα του Πλατανιά. Αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση. Επίσης με τους Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς και Ανγκούλο υπάρχει θετικό κλίμα και κατ' αρχήν συμφωνία, όπως πάει και να γίνει και με τον Άλκη. Το Σάββατο θα υπάρξει συνάντηση σχεδιασμού με τον πρόεδρο κ. Μαθιουλάκη και στελέχη του συλλόγου. Για το κομμάτι του κ. Ξηνταβελόνη, που δεν συνεχίζει ως Γενικός Διευθυντής, σε πρώτη φάση οι αρμοδιότητές του θα μοιραστούν σε άλλους παράγοντες της ομάδας και μετά μάλλον θα καλυφθεί η θέση του εκ των έσω. Τέλος σε φιλικό της Παρασκευή ς ο Πλατανιάς ήρθε ισόπαλος 2-2 με την ομάδα του ΙΝΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα