Καμπιάσο: «Πάρτι για τον τίτλο και τώρα Κύπελλο»!

Gazzetta team
Καμπιάσο: «Πάρτι για τον τίτλο και τώρα Κύπελλο»!

bet365

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο κατέγραψε στο προσωπικό του site τις εντυπώσεις του από το ματς - φιέστα με Καλλονή και έδωσε το... σύνθημα για το Κύπελλο.
Ο Καμπιάσο έγραψε στο site του:
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να δείχνει πως είναι μία υγιή ομάδα με την δύναμη και την καλή συνήθεια να στέφεται ξανά πρωταθλήτρια στην Ελλάδα. Στην τελευταία μας ημέρα στο τουρνουά του πρωταθλήματος συντρίψαμε 5-0 την Καλλονή και μετά είχαμε το πάρτι για το πρωτάθλημα που πήραμε. Μετά το ματς όπου σκόραραν οι Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Ομάρ και Ιντέγιε μαζί με τον κόσμο μας γιορτάσαμε τον 43ο τίτλο μας. Προσωπικά απόλαυσα και χάρηκα πολύ ένα ακόμα πρωτάθλημα στην καριέρα μου. Ο επόμενός μας στόχος είναι το Κύπελλο. Στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά στην Τούμπα είχαμε κερδίσει με 2-1 πριν τελειώσει ο αγώνας. Το ματς κατακυρώθηκε 3-0 εξαιτίας των όσων έγιναν και δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα