Περιμένουν τον Καρυπίδη στη Βέροια

Περιμένουν τον Καρυπίδη στη Βέροια

Περιμένουν τον Καρυπίδη στη Βέροια

Την άφιξη του Θόδωρου Καρυπίδη περιμένουν στη Βέροια, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις με τους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.

Τα συμβόλαια που λήγουν έχουν πρώτο στόχο στη Βέροια ενόψει της νέας σεζόν. Αυτά είναι έντεκα στον αριθμό (χωρίς τους δανεικούς, που αναμένεται να επιστρέψουν στις ομάδες που ανήκου) και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος φαίνεται να έχει κατασταλάξει στο ποιους θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ.

Μάλιστα, φέρεται να έχει δώσει θετική εισήγηση για την παραμονή των Μαλόν, Άρτσε, Σιόντη, τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν βασικοί την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, στη «βασίλισσα του Βορρά» περιμένουν την άφιξη του Θόδωρου Καρυπίδη, καθώς βρίσκεται εκτός, για να υπάρξει συνάντηση με τον τεχνικό του συλλόγου και από βδομάδα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις με τους παίκτες που δεν έχουν συμβόλαιο. Παράλληλα, θα συνεχιστεί το τσεκάρισμα για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, με τον Ζήση Βρύζα να έχει ήδη ξεκινήσει τη βόλτα του στα γήπεδα.

Από εκεί και πέρα, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι νεότερο, όσον αφορά τα περί ανάληψης των ηνίων της ομάδας της Ημαθίας από τον νυν τεχνικό διευθυντή αυτής αντί του Καρυπίδη. Τέλος, συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέχρι τα μισά Μαΐου, με τους Μαραγκό, Μεληκιώτη να μένουν εκτός και τον Μαλόν να ακολουθεί πρόγραμμα γυμναστηρίου.

Best of internet