ΠΑΟΚ: Προετοιμασία με διπλή προπόνηση

ΠΑΟΚ: Προετοιμασία με διπλή προπόνηση

ΠΑΟΚ: Προετοιμασία με διπλή προπόνηση

Η μίνι προετοιμασία στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται με τον Βλάνταν Ίβιτς να δουλεύει με τους παίκτες του πρωί και απόγευμα. Ποια είναι η κατάσταση με τους τραυματίες και πότε επιστρέφουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το κενό ανάμεσα στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και την έναρξη των Play Offs, η οποία ακόμα δεν έχει οριστεί, είναι μεγάλο κι ο Βλάνταν Ίβιτς ουσιαστικά κάνει μια μίνι προετοιμασία προκειμένου ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί έτοιμος στα ματς που θα κρίνουν τη σεζόν. Έτσι, το πρόγραμμα της Παρασκευής (22.04) περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Η πρωινή πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ και αφορούσε τη μυϊκή ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών με ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Η απογευματινή προπόνηση είχε μπάλα και εξάσκηση σε επί μέρους τομείς της τακτικής τόσο στο αμυντικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, τα δεδομένα γύρω από τους τραυματίες παραμένουν ίδια. Οι Ζάιρο , Μυστακίδης ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ κάνει πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης, ο Μάριν Λέοβατς τρέξιμο, ο Γιάννης Σκόνδρας θεραπεία ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης πέρα από τις θεραπείες έχει αρχίσει να βάζει και μπάλα στο πρόγραμμά του. Το Σάββατο (23.04) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

 

Best of internet