Τώρα ο προπονητής και τα συμβόλαια για Πανθρακικό

Τώρα ο προπονητής και τα συμβόλαια για Πανθρακικό

Τώρα ο προπονητής και τα συμβόλαια για Πανθρακικό

Ο Πανθρακικός δεν πήρε αδειοδότηση ούτε σε δεύτερο βαθμό και πλέον θα ασχοληθεί με το θέμα του προπονητή και τα συμβόλαια που λήγουν.

Μετά από τέσσερα συνεχούς παρουσίας στη Σούπερ Λίγκα, ο Πανθρακικός επιστρέφει στη Football League. Οι ακρίτες υποβιβάστηκαν εδώ και αρκετό καιρό στη δεύτερη κατηγορία και, πλέον, έχουν την προσοχή τους στη νέα σεζόν. Ωστόσο, δε βιάζονται για τον σχεδιασμό ενόψει αυτής, αφού ακόμα δεν έχουμε μπει στον Μάιο.

Αφού ολοκληρώθηκε το θέμα της αδειοδότησης, με τον σύλλογο της Κομοτηνής να μη δικαιώνεται ούτε σε δεύτερο βαθμό, οι άνθρωποι αυτούν κοιτούν τα θέματα που αφορούν τον προπονητή και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν.

Για το πρώτο ίσως υπάρξουν και μετά το Πάσχα εξελίξεις, αν όχι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, και το ερώτημα είναι αν οι Θρακιώτες θα συνεχίσουν με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς στον πάγκο ή αν θα κοιτάξουν κάποια άλλη περίπτωση για να αναλάβει το «χτίσιμο» της ομάδας που θα επιδιώξει την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ, το ξεκαθάρισμα πιθανότατα θα ξεκινήσει και από την προσεχή εβδομάδα, με αρκετούς παίκτες να είναι στην πόρτα της εξόδου. Άλλωστε, τα συμβόλαια που λήγουν είναι πάρα πολλά και η μη αδειοδότηση σημαίνει ότι έχει δικαίωμα για δύο μόνο ανανεώσεις συν μία μεταγραφή ανεξαρτήτου ηλικίας και εθνικότητας.

Best of internet