Ανοιχτό ακόμα του Σαλίνο...

Ανοιχτό ακόμα του Σαλίνο...

Gazzetta team
Ανοιχτό ακόμα του Σαλίνο...

bet365

Το θέμα του νέου συμβολαίου του Λεάντρο Σαλίνο δεν έχει κλείσει θετικά με την πλευρά του Βραζιλιάνου να μην εκφράζει πάντως πια την ίδια αισιοδοξία σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Συμφωνία ανάμεσα σε Σαλίνο και Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο δεν υπάρχει ακόμα. Και βέβαια ο καιρός περνάει. Η πλευρά του Λεάντρο Σαλίνο τις τελευταίες ημέρες πάντως δεν διαρρέει την ίδια σιγουριά που είχε στο ξεκίνημα των επαφών. Δεν είναι το ίδιο αισιόδοξη, δίνοντας έτσι μία αρνητική... νότα στην περίπτωση αυτή. Και επειδή οι πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν γίνει εδώ και αρκετό καιρό και deal δεν υπάρχει όλα τα ενδεχόμενα συνεχίζουν να είναι ανοιχτά. Ένα μεγάλο... αγκάθι για τον παίκτη είναι ως γνωστόν πως πιάνει θέση ξένου. Και μπορεί αυτό να τον φέρει εκτός Ρέντη...

Εξασφάλισε 5% Bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Αμβούργο - Βέρντερ Βρέμης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα