Νέες «ερυθρόλευκες»... ματιές στην Πόρτο!

Gazzetta team
Νέες «ερυθρόλευκες»... ματιές στην Πόρτο!

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές ο Ολυμπιακός θα... εμπιστευθεί για ακόμα μία φορά την Πόρτο, επιδιώκοντας να κλείσει τουλάχιστον έναν παίκτη από το ρόστερ της.

Πέρυσι ήταν ο δανεισμός του Ερνάνι και προσπάθεια και για άλλες περιπτώσεις. Φέτος μπορεί να προκύψει ένα νέο όνομα, από την στιγμή που ο Πορτογάλος εξτρέμ γυρίζει πίσω. Με βάση πληροφορίες από την Ιβηρική στο Λιμάνι έχουν την πρόθεση να ψαχτούν εκ νέου για παίκτη ή παίκτες της Πόρτο που είτε είχαν μειωμένο χρόνο συμμετοχής και είτε δεν ήταν στα βασικά πλάνα του συλλόγου.

Με άλλα λόγια ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να... ψωνίσει και πάλι από την Πόρτο. Λογικά με δανεισμό. Μία περίπτωση που μπορεί υπό προϋποθέσεις να είναι πιο εφικτή σε σχέση με άλλες είναι του Μούσα Μαρεγκά (σ.σ. που είναι στην φωτογραφία που κειμένου). Παίζει δεξί εξτρέμ, επιτελικός και φορ. Είναι 25 ετών και έχει και γαλλικό διαβατήριο. Την χρονιά που μας πέρασε παίζοντας σε Μαρίτιμο και Πόρτο είχε 31 ματς με 8 γκολ και 5 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα