Προπόνηση και επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Ατρόμητος

Προπόνηση και επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Ατρόμητος

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, με ποδοσφαιριστές της ομάδες να επισκέπτονται το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου, μετά την προπόνηση. 

Προπόνηση και επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Ατρόμητος

Οι Άγιες Ημέρες πλησιάζουν και η ΠΑΕ Ατρόμητος για μια ακόμη φορά δείχνει έγκαιρα την κοινωνική της ευαισθησία γνωρίζοντας ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητα τους και χρειάζονται τη συμπαράσταση μας!

Για μια ακόμη χρονιά λοιπόν, αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου «Από Καρδιάς» για να προσφέρει αρνιά τα οποία θα μοιραστούν στους συνανθρώπους μας και θα κάνουν το πασχαλινό τους τραπέζι πιο ευχάριστο.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι ποδοσφαιριστές Μπάλλας, Κούρος, Γροντής, Στόιτσεφ, Θεολόγου οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους για Καλή Ανάσταση και τόνισαν την σημασία της αλληλεγγύης και της στήριξης που πρέπει να έχουν σε αυτούς τους «δύσκολους καιρούς» οι ευπαθείς ομάδες του Περιστερίου.

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο παραβρέθηκαν εκ μέρους της δημοτικής αρχής η Υπεύθυνη Αντιδήμαρχος Ξένη Κορόγιαννη και ο Αντιδήμαρχος αλλά και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης που μετέφεραν τις ευχαριστίες του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Προηγήθηκε η προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ κι εκείνοι  που αγωνίστηκαν εναντίον της ΑΕΚ ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους

Ο Κοντοές γυμνάστηκε ατομικά αλλά το Σάββατο θα μπει κανονικά. Ατομικό έκανε στην αρχή ο Σουμπίνιο και στην συνέχεια ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα των παικτών που αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Best of internet