Μετά το τέλος της σεζόν για Μπεχαράνο η Μπολιβάρ

Gazzetta team
Μετά το τέλος της σεζόν για Μπεχαράνο η Μπολιβάρ

bet365

Ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν παρατείνει τον δανεισμό ή αν κινηθεί για την αγορά του Ντάνι Μπεχαράνο η Μπολιβάρ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βολιβία.

Με την χρονιά να έχει φτάσει στο τέλος της στον Παναιτωλικό έχουν ήδη αρχίσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα. Εκτός από τις μεταγραφές παικτών, κινήσεις θα γίνουν και με τους δανεικούς. Στην δεύτερη περίπτωση ανήκει και ο Ντάνι Μπεχαράνο με τον Βολιβιανό να αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπολιβάρ.

H Sportigbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο Λας Πάλμας - Εσπανιόλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του, η Μπολιβάρ δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει στο θέμα αυτό. Αν δηλαδή κάνει κρούση στον Παναιτωλικό για να συνεχίσει τον δανεισμό του ή αν θελήσει να πληρώσει την ρήτρα και να τον κάνει δικό της. Ο μάνατζερ του Μπεχαράνο Ροντρίγκο Οσόριο ανέφερε σχετικά: «Θα περιμένουμε το τέλος της σεζόν. Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα, αλλά υπάρχει προθυμία να υπάρξει συμφωνία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα