Κανένα θέμα με Χολέμπας για Παναθηναϊκό!

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΠΑΚ

Κανένα θέμα με Χολέμπας για Παναθηναϊκό!

Κανένα θέμα με Χολέμπας για Παναθηναϊκό!

Όχι απλά δύσκολο, αλλά σχεδόν ακατόρθωτο είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Χοσέ Χολέμπας. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr.  

Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του Χοσέ Χολέμπας στην Γουότφορντ είναι αλήθεια πως έχει δυσαρεστήσει τον 31χρονο αριστερό μπακ που εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο αποχώρησης του, το καλοκαίρι από το «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ».

Οι εμφανίσεις του έμπειρου άσου είναι θετικές, ωστόσο παρατηρείται διαφορά φιλοσοφίας με τον προπονητή του αγγλικού συλλόγου Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Ο Χολέμπας αν και εφόσον λάβει την συγκατάθεση της Γουότφορντ θα αναζητήσει την τύχη του σε σύλλογο του εξωτερικού αναζητώντας το κατάλληλο συμβόλαιο.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Νις - Ρεμς, αν κερδίσεις, η Vistabet  πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Το ποσό του 1.8 εκατ. ευρώ με το οποίο αμείβεται στην αγγλική ομάδα είναι δύσκολο να το ξαναβρεί από την στιγμή που στην φετινή σεζόν εξελίχθηκε σε ημιβασικό ποδοσφαιριστή με τον Νέιθαν Έϊκε να του παίρνει την θέση, ωστόσο ακόμη και με μειωμένο συμβόλαιο δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσης, τα όσα γράφονται για συμφωνία του έμπειρου μπακ με τουρκικούς συλλόγους απέχουν από την πραγματικότητα. Το σίγουρο είναι πως ο Χολέμπας θα περιμένει για ένα... εφταψήφιο συμβόλαιο απορρίπτοντας την προοπτική να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα!

 

Best of internet