Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Στάθη στο Λεβαδειακό

Gazzetta team
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Στάθη στο Λεβαδειακό

bet365

O Γιάννης Στάθης, με μήνυμά του στο facebook, αποχαιρέτησε το Λεβαδειακό, ευχαριστώντας τους πάντες για τα όσα όμορφα έζησε στη Βοιωτία, με τον παίκτη να οδεύει προς Τρίπολη.

Αυτό που ήταν αναμενόμενο επιβεβαίωσε σήμερα ο Γιάννης Στάθης, με μήνυμά του στο λογαριασμό του στο facebook.

Ο παίκτης, που ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο Λεβαδειακός πραγματοποίησε σωτηρία... αστραπή, ευχαρίστησε τη διοίκηση, τον κόσμο και τους συμπαίκτες του για τα όσα πέρασαν μαζί τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Βάσει των δημοσιευμάτων, αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει ότι ο Στάθης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπό του και από άλλες ομάδες της Super League.

Το μήνυμά του:

«Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ξεκίνησε αρκετά δύσκολα και μέσα στην αβεβαιότητα,όμως ολοκληρώθηκε με τον πλέον ευχάριστο και αποδοτικό τροπο για την ομάδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου,τους προπονητές και την διοίκηση για τον 1,5 χρόνο παραμονής μου στην ομάδα,για τις εμπειρίες που αποκόμισα και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Λεβαδειακο.!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα