Ντούντεκ: «Μια φωνή μου έλεγε να χτυπήσω τον απάνθρωπο Μπενίτεθ»

Ο Γέρζι Ντούντεκ , στην αυτοβιογραφία του μιλά για τον απάνθρωπο και ψυχρό Μπενίτεθ και θυμάται το περιστατικό που τον έκανε να θέλει να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.

Ντούντεκ: «Μια φωνή μου έλεγε να χτυπήσω τον απάνθρωπο Μπενίτεθ»
Πλήρης οθόνη
Κλείσιμο
Πληροφορίες

Ο Ντούντεκ, στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «A Big Pole In Our Goal», θυμήθηκε την επιλογή που είχε να αφήσει τη Λίβερπουλ για την Κολωνία.

Ωστόσο, ο Ράφα Μπενίτεθ δεν τον άφησε με αποτέλεσμα να τον εκνευρίσει τόσο που να ήθελε να τον χτυπήσει. Μάλιστα, στους χαρακτηρισμούς του, ο Πολωνός είναι πολύ σκληρός χαρακτηρίζοντας τον νυν τεχνικό της Νιούκαστλ «απάνθρωπο».

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Αμβούργο - Βέρντερ,  και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

«Ήμουν έξω φρενών μαζί του, έβγαζα καπνούς και μπορούσα να ακούσω μια διαβολική φωνή να μου λέει "χτύπα τον στο πρόσωπο - χτύπα τον στο πρόσωπο και θα σ' αφήσει να πας στη Γερμανία», γράφει σε ένα μέρος του βιβλίου του ο Ντούντεκ και συνεχίζει:

«Ένιωσα ότι μου συμπεριφέρθηκε άδικα, αλλά έτσι συμπεριφέρθηκε ο Ράφα. Έκανε τα πάντα τόσο κρύα, σχεδόν απάνθρωπα, επειδή έβλεπε τα πράγματα ως δουλειές. Έπρεπε να προστατεύσει τα συμφέροντά του αλλά ήταν δύσκολο να λάβεις τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο».