Ντούντεκ: «Μια φωνή μου έλεγε να χτυπήσω τον απάνθρωπο Μπενίτεθ»

Ντούντεκ: «Μια φωνή μου έλεγε να χτυπήσω τον απάνθρωπο Μπενίτεθ»

Ο Γέρζι Ντούντεκ , στην αυτοβιογραφία του μιλά για τον απάνθρωπο και ψυχρό Μπενίτεθ και θυμάται το περιστατικό που τον έκανε να θέλει να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.

Ντούντεκ: «Μια φωνή μου έλεγε να χτυπήσω τον απάνθρωπο Μπενίτεθ»

Ο Ντούντεκ, στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «A Big Pole In Our Goal», θυμήθηκε την επιλογή που είχε να αφήσει τη Λίβερπουλ για την Κολωνία.

Ωστόσο, ο Ράφα Μπενίτεθ δεν τον άφησε με αποτέλεσμα να τον εκνευρίσει τόσο που να ήθελε να τον χτυπήσει. Μάλιστα, στους χαρακτηρισμούς του, ο Πολωνός είναι πολύ σκληρός χαρακτηρίζοντας τον νυν τεχνικό της Νιούκαστλ «απάνθρωπο».

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Αμβούργο - Βέρντερ,  και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

«Ήμουν έξω φρενών μαζί του, έβγαζα καπνούς και μπορούσα να ακούσω μια διαβολική φωνή να μου λέει "χτύπα τον στο πρόσωπο - χτύπα τον στο πρόσωπο και θα σ' αφήσει να πας στη Γερμανία», γράφει σε ένα μέρος του βιβλίου του ο Ντούντεκ και συνεχίζει:

«Ένιωσα ότι μου συμπεριφέρθηκε άδικα, αλλά έτσι συμπεριφέρθηκε ο Ράφα. Έκανε τα πάντα τόσο κρύα, σχεδόν απάνθρωπα, επειδή έβλεπε τα πράγματα ως δουλειές. Έπρεπε να προστατεύσει τα συμφέροντά του αλλά ήταν δύσκολο να λάβεις τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο».

Best of internet