Γουνδουλάκης και του χρόνου στον Πλατανιά

Gazzetta team
Γουνδουλάκης και του χρόνου στον Πλατανιά

bet365

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή έκανε γνωστή την συμφωνία του με τον Πλατανιά και τη νέα σεζόν. Η φοβερή αποκάλυψη για την μητέρα του!
Στην εκπομπή "Πρώτη Σελίδα" της ΕΡΑ Σπορ φιλοξενήθηκε ο έμπειρος άσος του Πλατανιά. Ο Φανούρης Γουνδουλάκης - τον οποίο οι Χανιώτες ήθελαν καιρό τώρα να κρατήσουν και του χρόνου - γνωστοποίησε πως θα μείνει και την επόμενη σεζόν στον Πλατανιά και ότι ήταν κάτι που ήθελε και η οικογένειά του. Παράλληλα όμως έκανε και μία αποκάλυψη μετά από ερώτηση για το όνομά του.
"Είναι κάτι που θα το πω για πρώτη φορά. Ήταν ένα τάμα της πολυαγαπημένης μου μητέρας. Όλοι της έλεγαν να με ρίξει για λόγους υγείας, όταν ήταν εγκυμονούσα. Δεν άκουσε κανέναν αλλά μόνο τον Θεό και έτσι με ονόμασε προς τιμήν του Αγίου, Φανούρη. Πιστεύω στον Θεό. Προσπαθώ τουλάχιστον", υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πεπειραμένος μεσοεπιθετικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα