Διάψευση για επικοινωνία Μπάγεβιτς-Κετσπάγια

Διάψευση για επικοινωνία Μπάγεβιτς-Κετσπάγια

Διάψευση για επικοινωνία Μπάγεβιτς-Κετσπάγια

Δημοσίευμα στην Κύπρο θέλει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να επικοινώνησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ αλλά από την ΠΑΕ διαψεύδεται. 

Από την στιγμή που η Ενωση τελείωσε με τον Γκουστάβο Πογιέτ και ο Κετσπάγια με τον ΑΠΟΕΛ, κυκλοφόρησαν φήμες στην Κύπρο για πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών. Αυτές οι φήμες συνεχίζονται μέσα από δημοσιεύματα πλέον, όπως αυτό κυπριακής ιστοσελίδας, που επικαλείται πληροφορίες από Ελλάδα και κάνει λόγο για επικοινωνία του Μπάγεβιτς με τον Κετσπάγια. Το σχετικό δημοσιεύμα υποστηρίζει πως ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ ρώτησε τον Γεωργιανό τεχνικό και πρώην παίκτη του αν θέλει να αναλάβει άμεσα την ομάδα αλλά ο Κετσπάγια απάντησε αρνητικά, χωρίς όμως να κλείνει την πόρτα για νέα συζήτηση.

Από την πλευρά της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, πάντως, διαψεύδεται το συγκεκριμένο δημοσίευμα και υποστηρίζουν ότι έχουν προταθεί πολλοί προπονητές και πως ακόμη δεν έχει ξεκινήσει ουσιαστικά η αναζήτηση του τεχνικού για την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Best of internet