Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ 2-0 (vid)

Gazzetta team
Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ 2-0 (vid)

bet365

Χωρίς να φορτσάρει η Άρσεναλ επιβλήθηκε με 2-0 της Γουέστ Μπρομ με δύο γκολ του Σάντσες και ανέβηκε 3η.

Οι άδειες θέσεις στο Emirates έδειξαν και την απογοήτευση των οπαδών της Άρσεναλ. Και η αλήθεια είναι ότι – με εξαίρεση τον Σάντσες – οι παίκτες του Βενγκέρ δεν έκαναν και πολλά, για να νιώσουν καλύτερα όσοι έδωσαν το παρών στο στάδιο. Οι κανονιέρηδες δεν φόρτσαραν ιδιαίτερα, φτάνοντας δίκαια στη νίκη απέναντι σε μία κακή Γουέστ Μπρομ, που απείλησε ελάχιστα, για να ανέβουν και πάλι στην 3η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, κυριάρχησαν στο ξεκίνημα και πήραν από νωρίς το προβάδισμα. Πανέμορφη ατομική προσπάθεια και συρτό σουτ του Σάντσες εκτός περιοχής και 1-0. Οι παίκτες του Πούλις είχαν ελάχιστη κατοχή και απείλησαν μόνο με κόρνερ. Στο 29’, μάλιστα, παραλίγο να ισοφαρίσουν στην πρώτη τους φάση, όταν ο ΜακΌλεϊ με κεφαλιά μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Ακόμα ένα βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης είναι η Αρσεναλ. Σε απόδοση 1.75 στην Casino Rio Bet η νίκη των «κανονιέρηδων» κόντρα στην Σάντερλαντ.

Αυτή έμελλε να είναι και η καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων μέχρι το τέλος. Ο Σάντσες δεν ήταν διατεθειμένος να δει την ομάδα του να χάνει βαθμούς και στο 38’ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0, τελειώνοντας τα πάντα. Η κατοχή στην επανάληψη για τους κανονιέρηδες ξεπέρασε το 70% ανά διαστήματα, όμως οι φάσεις ήταν λίγες. Σάντσες και Ράμσεϊ είχαν τις καλύτερες για την Άρσεναλ, ο Ροντόν τη μοναδική για την Γουέστ Μπρομ και το 2-0 έμεινε πολύ φυσιολογικά μέχρι το τέλος.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Μονρεάλ, Κοσιελνί, Μέρτεζακερ, Μπεγιερίν, Ελνένι, Ράμσεϊ, Οζίλ (86' Κάμπελ), Ιβόμπι (82' Κοκλέν), Σάντσες (86' Γουόλκοτ), Ζιρού

Γουέστ Μπρομ (Τόνι Πούλις): Φόστερ, Ντόσον, ΜακΌλεϊ, Έβανς, Τσέστερ (46' Όλσον), Γιάκομπ, Φλέτσερ, Σάντρο (46' Ροντόν), ΜακΛιν (65' Γκάρντνερ), Σεσενιό, Μπεραΐνο

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα