Ουζουνίδης: «Δικαιωμένοι γιατί το αξίζαμε!»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Δικαιωμένοι γιατί το αξίζαμε!»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλάει στο gazzetta.gr για την άδεια που πήρε ο Πανιώνιος, κάνει λόγο για δικαίωση και τονίζει πως στα πλέι οφ η ομάδα του θα παρουσιαστεί με στόχο να πετύχει κάτι καλό.

Θεωρείται και όχι άδικα ως ο προπονητής της χρονιάς, καθώς οδήγησε τον Πανιώνιο στην 5η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τους «κυανέρυθρους» να παίζουν στο μεγαλύτερο διάστημα όμορφο ποδόσφαιρο. Όλη αυτή η προσπάθεια είδε να πετάγεται στα... σκουπίδια όταν η πρώτη εισήγηση της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ήταν να μην πάρει άδεια η ομάδα του, με συνέπεια να μείνει εκτός πλέι οφ και Ευρώπης.

Εκείνες τις ημέρες ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέσπασε και επιτέθηκε εναντίον της επιτροπής θεωρώντας πως ουσιαστικά είχαν... κλέψει από τον Πανιώνιο όλη αυτή την προσπάθεια. Σήμερα Πέμπτη η δευτεροβάθμια Επιτροπή δικαίωσε τους «κυανέρυθρους» δίνοντας τους την πολυπόθητη άδεια και ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στο gazzetta.gr δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την άδεια που πήρε η ομάδα του.

Έκανε λόγο για δικαίωση των παικτών και της διοίκησης, επισήμανε πως στα πλέι οφ ο Πανιώνιος θα κατέβει για να πετύχει ότι καλύτερο γίνεται, τόνισε πως τη νέα χρονιά ο στόχος θα είναι ανάλογη με την φετινή πορεία, ενώ όσον αφορά τις δικές του μετοχές και την προοπτική του εξωτερικού ξεκαθάρισε πως αν υπάρξει πρόταση θα δει, λέγοντας πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον Πανιώνιο.

Κόουτς τελικά ήρθε η δικαίωση για τον Πανιώνιο. Το περιμένατε;

«Ναι εμείς ήταν κάτι που το περιμέναμε γιατί ξέραμε πως κάναμε αυτό που έπρεπε. Για εμάς ήταν έκπληξη που δεν το πήραμε την πρώτη φορά».

Πόσο δικαιωμένοι νιώθετε όλοι στην ομάδα μετά την άδεια;

«Νιώθω δικαιωμένος όντως και εγώ και οι παίκτες μου γιατί αγωνιστικά αξίζαμε να βρισκόμαστε σε αυτή την θέση που είμαστε, αλλά και η διοίκηση που έκανε τόσες προσπάθειες για να τα καταφέρει. Η ομάδα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο όλη την χρονιά, κέρδισε με το σπαθί της την θέση στην Ευρώπη και θα ήταν άδικο να την χάσει».

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στα πλέι οφ. Τι περιμένει να πετύχει; Ποιος είναι ο στόχος και τι να περιμένει ο κόσμος;

«Είναι πολύ σημαντικά τα πρώτα παιχνίδια. Αν πάρουμε κάποια καλά αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια λόγω του νεαρού της ηλικίας και της ποιότητας μπορούμε να κάνουμε το κάτι καλό. Το πόσο θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης. Ο κόσμος να νιώθει περήφανος για ότι έχει γίνει, τον περιμένουμε να έρθει κοντά μας και να είναι σίγουρος πως θα μείνει ευχαριστημένος από αυτό που θα δει στον αγωνιστικό χώρο».

Κόουτς περίμενες αυτή την πορεία που είχε φέτος η ομάδα;

«Για μένα η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν την περσινή χρονιά. Φέτος ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Εντάξει δεν περιμέναμε πως θα πηγαίναμε τόσο καλά, κανείς δεν το περίμενε. Αλλά λέγαμε πως θα πάμε καλά. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόοδο και την βελτίωση που είχαν από την αρχή της σεζόν. Πολύ σημαντικό ρόλο έχει παίξει και το επιτελείο που είναι πίσω από τον προπονητή και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και αυτό φάνηκε στο γήπεδο».

Μετά την εξαιρετική φετινή χρονιά, ποιοι είναι οι στόχοι για την επόμενη;

«Ας δούμε πρώτα πως θα πάμε στα πλέι οφ και μετά βλέπουμε. Από εκεί και πέρα ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολα γιατί ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, αλλά μήπως ήταν εύκολα φέτος; Σίγουρα ας χαρούμε τις στιγμές που είναι σημαντικές και μετά βλέπουμε, αλλά όταν έχεις πετύχει κάτι τόσο σημαντικό θέλεις την επόμενη χρονιά να πετύχεις κάτι ανάλογο ή να το φτάσεις».

Και κλείνοντας, η αλήθεια είναι πως και οι δικές σου μετοχές έχουν ανέβει. Σκέφτεσαι κάποια στιγμή να αναλάβεις κάποιο πιο μεγάλο σύλλογο ή να συνεχίσεις την καριέρα σου στο εξωτερικό;

«Ό,τι είναι να έρθει καλώς να έρθει, αλλά αυτή την στιγμή είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά που γίνεται στον Πανιώνιο και σκέφτομαι μόνο αυτό. Αν και εφόσον υπάρξουν προτάσεις το συζητάμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα