Πανόπουλος: «Περιμένουμε να ευλογήσει τις προτάσεις η FIFA» (gTV)

Gazzetta team
Πανόπουλος: «Περιμένουμε να ευλογήσει τις προτάσεις η FIFA» (gTV)

bet365

Δείτε σε βίντεο και διαβάστε τις δηλώσεις του ισχυρού άντρα της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου, μετά την συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης συνάντησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και τον επικεφαλής των FIFA / UEFA, Κώστα Κουτσοκούμνη, ενώ ήταν παρών και ο Γιώργος Μποροβήλος, με κύριο θέμα συζήτησης της προτάσης της Super League για το κομμάτι της διαιτησίας.

Αναλυτικά: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τον χρόνο του. Για τον χρόνο που αφιέρωσε στο να μας ακούσει. Στην συνάντηση αυτή κατά ένα μεγάλο μέρος ήταν και ο κ. Κουτσοκούμνης, που την παρακολούθησε. Το θέμα όπως καταλαβαίνετε ήταν η επαγγελματική διαιτησία αλλά όχι μόνο η διαιτησία. Το επίπεδο της συζήτησης ήταν πάρα πολύ καλό και όλοι μας καταλάβαμε ότι η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλά και ο εκπρόσωπος κύριος Κουτσοκούμνης είχαν μία θετική ανταπόκριση στο ότι πραγματικά στο σήμερα που βρισκόμαστε είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε κάποια πράγματα ώστε να έχουμε όλοι μας την έξωθεν καλή μαρτυρία.

Και η πρόταση η οποία τελικά θα βγει να είναι κάτι που θα είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Σε μία ερώτηση - κλειδί την οποία έκανα στον κ. Κουτσοκούμνη λίγο πριν αποχωρήσει - γιατί έφυγε λίγο πριν το τέλος της συνάντησης - του είπα εάν ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο κ. Γκιρτζίκης, ερχόταν με την πρότασή μας και με τα μεγαλύτερα μέρη της απόφασής μας να είναι εν ισχύ και σου έλεγε πως 'αυτή είναι και για το καλό της πατρίδος μας, του ποδοσφαίρου μας και του γενικότερου περιβάλλοντος και πρέπει να το κάνουμε. Θα το έκανες; Θα το στηρίζατε;'. Η απάντηση ήταν καταφατική. Η απάντηση που βγήκε ήταν θετική. Μετά συνεχίσαμε την συζήτηση με τον κ. Γκιρτζίκη.

Έχουμε νομίζω συμφωνήσει σε πολλά και με τα ελληνικά που καταλαβαίνω και καταλαβαίνουμε όλοι μας είμαστε σε πάρα μα πάρα πάρα πολύ καλό δρόμο ώστε να υπάρξει κάτι καλύτερο την επόμενη μέρα. Όλες οι προτάσεις που έχουμε κάνει είναι σημαντικές. Είναι αυτή η πρόταση που έχει δημοσιευθεί και στα Μέσα. Θα υπάρχουν βέβαια κάποιες πιθανές μικροαλλαγές. Μικροαλλαγές ως προς το πως παρουσιάζονται κάποια πράγματα αλλά η κατεύθυνση της ουσίας θα είναι η ίδια και αυτό το συμμεριζόμαστε όλοι μας. Το χρονοδιάγραμμα είναι πως όλες τις προτάσεις μας θα τις καταθέσουμε επίσημα στην Ομοσπονδία εντός των προσεχών ημερών. Ο κ. Γκιρτζίκης με όλη την καλή διάθεση την οποία έδειξε - γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα και το πιστεύω σε αυτό το καινούριο, σε αυτήν την αλλαγή - θα το περάσει από το Δ.Σ. της ΕΠΟ και εν συνεχεία θα το ευλογήσει απέναντι στην FIFA και θα το ευλογήσει και η FIFA απέναντι στον κ. Γκιρτζίκη. Αυτά είναι. Σας ευχαριστώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα