Μποροβήλος: «Υπάρχει καλή διάθεση από την ΕΠΟ» (gTV)

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Υπάρχει καλή διάθεση από την ΕΠΟ» (gTV)

bet365

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της Super League, Γιώργου Μποροβήλου, μετά την συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της Super League συνάντησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και τον επικεφαλής των FIFA / UEFA, Κώστα Κουτσοκούμνη, ενώ ήταν παρών και ο Χρήστος Πανόπουλος, με κύριο θέμα συζήτησης της προτάσης της Super League για το κομμάτι της διαιτησίας.

Αρχικά ανέφερε: «Σημασία έχει πως υπήρξε μία καλή διάθεση, γιατί αν ο καθένας βρίσκεται πίσω από τύπους και ταμπουρώνεται χωρίς να έχει καλή διάθεση δεν γίνεται τίποτα. Πιστεύω πως υπάρχει καλή διάθεση από την Ομοσπονδία, αυτό τουλάχιστον φάνηκε σήμερα και είμαστε σε ένα καλό δρόμο για να ξεκινήσει η νέα χρονιά με τις καλύτερες προοπτικές, τόσο για το άθλημα, όσο και για την φίλαθλη κοινή γνώμη».

Για τις προτάσεις που κατατέθηκαν για την διαιτησία: «Οι προτάσεις αυτές θα σας κοινοποιηθούν. Δεν θέλουμε αυτή την στιγμή να εξαγγείλουμε συγκεκριμένα μέτρα και προτάσεις που καταθέσαμε, αλλά πολύ σύντομα θα γίνετε κοινωνοί αυτών των προτάσεων οι οποίες θα επεξεργαστούν με την Ομοσπονδία για να είναι σε μία ταύτιση απόψεων όσον αφορά τον τρόπο που θα κινηθούμε και τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να σας πούμε πως θα πάνε τα πράγματα στο κομμάτι αυτό τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο».

Για το αν είναι αισιόδοξος πως θα περάσουν: «Από την στιγμή που υπάρχει καλή διάθεση εγώ είμαι αισιόδοξος».

Για την παρουσία του Κουτσοκούμνη: «Σίγουρα ο κύριος Κουτσοκούμνης από την στιγμή που βρίσκεται εδώ για τους λόγους που γνωρίζετε, κρίθηκε σκόπιμο να είναι παρών σε αυτή την συνάντηση, έτσι ώστε και αυτός από την πλευρά του να καταθέσει τις δικές του απόψεις για το τι μπορεί να γίνει και να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στα πράγματα».

Για το αν τα είδε όλα αυτά με καλό μάτι η ΦΙΦΑ: «Το γεγονός πως υπάρχει μια συνεργασία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την Σούπερ Λίγκ για ένα καλύτερο πρωτάθλημα, νομίζω πως η ΦΙΦΑ δεν θα μπορούσε να ήταν αντίθετη».

Για την διαιτησία: «Για να μην βάζουμε τίτλους τα πράγματα και δεν αφορά κανέναν. Το γεγονός του ότι εμείς θέλουμε να δίνουμε πριμ και να αμείβουμε τους διαιτητές που κρίνουμε πως πήγαν καλά από εκεί και πέρα θα έχουν κάποια αυξημένα πριμ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα