ΠΑΟΚ: Ο εκνευρισμός του Σαββίδη και η συγγνώμη της επιτροπής

ΠΑΟΚ: Ο εκνευρισμός του Σαββίδη και η συγγνώμη της επιτροπής

ΠΑΟΚ: Ο εκνευρισμός του Σαββίδη και η συγγνώμη της επιτροπής

Τα άδεια καθίσματα, ο εκνευρισμός του Ιβάν Σαββίδη και η δημόσια συγγνώμη της επιτροπής, για την απίστευτη ταλαιπωρία στη γιορτή των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης εκνευρισμένος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες, την ίδια ώρα που σήμερα από το πρωί η οργανωτική επιτροπή και η ΠΑΕ, καθώς αυτοί σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος της οργάνωσης, αναζητούν τα αίτια της απίστευτης ταλαιπωρίας και πολύωρης καθυστέρησης, που επισκίασαν τη γιορτή των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ.

Τα δεκάδες άδεια καθίσματα στην κεντρική ομιλία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, έχοντας μπει στην Πέμπτη και το ρολόι να δείχνει 00:30, ήταν το «κερασάκι στην τούρτα», όλων όσων συνέβησαν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης δυσαρέστησαν, δικαιολογημένα, σε μεγάλο βαθμό τον Ιβάν Σαββίδη.

Τα πολλά οργανωτικά λάθη, κυρίως στον τρόπο εισόδου των 1.400 προσκεκλημένων στο Μέγαρο Μουσικής, προκάλεσαν ουρές από κόσμο, εκνευρισμό και καθυστέρηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί καλεσμένοι να αποχωρήσουν από την εκδήλωση πολύ νωρίτερα από το φινάλε της.

«Ζητάμε συγγνώμη, η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη και πρέπει εδώ να σταματήσει η όλη υπόθεση. Δεν την ρίχνουμε σε άλλους την ευθύνη. Τα λάθη αυτά πρέπει να μην επαναληφθούν», υποστήριξε σήμερα μιλώντας στο Metropolis, ο επικεφαλής της επιτροπής εορτασμού των 90 χρόνων, Δημήτρης Νικηφόρος.

Best of internet