Δάρας: «Είναι πεντακάθαρη η νίκη μας»

Gazzetta team
Δάρας: «Είναι πεντακάθαρη η νίκη μας»

bet365

Ο Χρήστος Δάρας έκανε λόγ για πεντακάθαρη νίκη του Πανιώνιου στο θέμα της άδειας και τόνισε ότι ο ΠΑΣ θα κάνει προσφυγή γιατί έχει εκτεθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

-την εξασφάλιση της άδειας που σημαίνει και συμμετοχή στα πλέι οφ: «Ποτέ δεν έχει μπει σε πτωχευτικό κώδικα ο Πανιώνιος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας σταθήκανε όλη τη χρονιά, όπως και τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Ο καθένας μπορεί να προσφύγει οπουδήποτε, είναι δικαίωμά του. Είναι νίκη όλου του Πανιώνιου, είναι πεντακάθαρη νίκη. Δεν αμφισβητείται νομικά από κανέναν αυτή η νίκη. Καμία αντίδραση δεν θα έχουμε εμείς, ας προσφύγουν όπου θέλουνε, Θα προσφύγουν επειδή έχουν εκτεθεί. Αυτό που ήταν να κάνουμε το κάναμε.

Όλη τη χρονιά είχαμε χαμηλό προφίλ, έτσι θα κάνουμε και τώρα. Είναι μια διοικητική νίκη για τον Πανιώνιο. Ευχαριστώ όσους συμβάλανε για αυτό το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα το σημερινό ήταν το «εύγε» στην προσπάθεια που κάναμε όλον αυτόν τον καιρό. Είναι κάτι που το περίμενε χρόνια ο κόσμος και τώρα. Και μόνο που πέρυσι σωθήκαμε στο 101’ και φέτος ο κόσμος θα δει την ομάδα του στην Ευρώπη σε λίγο καιρό αυτό τα λέει όλα. Είμαι στην ΠΑΕ και ακούτε τι πανηγυρισμούς κάνουμε. Όλος ο κόσμος θα μας δει να βλέπουμε στην Ευρώπη».

-τις φιλοδοξίες με τις οποίες μπαίνει στα πλέι οφ: «Πάντα έχει φιλοδοξίες και τώρα πολύ περισσότερο».

-το αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιον παίκτη του Πανιωνίου που κάνουν καλή σεζόν: «Μην με μπλέκεται με αυτά τώρα, αφήστε να το χαρούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα