ΕΠΟ: Σε καλό δρόμο οι επαφές με FIFA / UEFA και Λίγκα!

Gazzetta team
ΕΠΟ: Σε καλό δρόμο οι επαφές με FIFA / UEFA και Λίγκα!

bet365

Σε πολύ καλό κλίμα και με εξαιρετική διάθεση απ' όλες τις πλευρές ολοκληρώθηκε η επαφή των ΕΠΟ, FIFA και UEFA! Επιστρέφουν σε έναν μήνα οι εκπρόσωποι της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Ποιες οι προτάσεις για το θέμα της διαιτησίας.

Οι Ρηγόπουλος και Κουτσοκούμνης αποχώρησαν από τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας λίγο μετά τις 14.00, έπειτα από την εποικοδομητική συνάντηση, η οποία κύλησε με πολύ καλή διάθεση απ' όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Μία συνάντηση που άρχισε στις 10 το πρωί και τελείωσε λίγο μετά τις 14.00. Όπως είχε διαρρεύσει από νωρίτερα και είπε στο Gazzetta.gr ο Κώστας Κουτσοκούμνης οι διεργασίες ξεκίνησαν από το κομμάτι του κώδικα δεοντολογίας.

Η επιστροφή τους των εκπροσώπων των UEFA και FIFA στη χώρα μας, τοποθετείται σε περίπου έναν μήνα... Επίσης οι εκπρόσωποι των FIFA / UEFA ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την ΓΓΑ και ενώ διέρρευσε και πληροφορία ακόμα και για συνάντηση αμέσως μετά που δεν επιβεβαιώθηκε.

Όσον αφορά στην συζήτηση που έγινε για τη διαιτησία, με τους Χρήστο Πανόπουλο και Γιώργο Μποροβήλο, έγινε γνωστό ότι οι προτάσεις για το συγκεκριμένο κομμάτι θα κοινοποιηθούν άμεσα, ενώ, ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα Τρίπολης και της Σούπερ Λιγκ έθιξε και το θέμα της πιθανής πριμοδότησης των διαιτητών που θα παίρνουν καλό βαθμό στην αξιολόγηση της κάθε παρουσίας τους στα παιχνίδια. Οι συζητήσεις FIFA / UEFA / ΕΠΟ / Super League αφορούσαν στο κομμάτι του ελέγχου και της καλύτερης διαχείρισης της διαιτησίας αλλά και στην γενικότερη οργάνωση και συνεργασία της Ομοσπονδίας με την Λίγκα. Παράλληλα στην συνάντηση αυτή συζητήθηκε και το θέμα του αρχιδιαιτητή.

Να κρίνεται διαρκώς και να επιβραβεύεται επίσης ανάλογα με την ποιότητα της δουλειάς του. Η Λίγκα επίσης θέλει να υπάρχει ένας υπεύθυνος παρατηρητής διαιτησίας, που θα μπορεί να τους τσεκάρει τους... πάντες (σ.σ. από διαιτητές μέχρι παρατηρητές).

 

Τελευταία Νέα