Επαναφορά στο Κορωπί για τους «πράσινους»

Επαναφορά στο Κορωπί για τους «πράσινους»

Gazzetta team
Επαναφορά στο Κορωπί για τους «πράσινους»

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου έπειτα από το τριήμερο ρεπό που τους χάρισε ο Αντρέα Στραματσόνι με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Το «τριφύλλι» θα επικεντρωθεί πλέον στα πλέι-οφ που θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και οι μέρες που ακολουθούν θα βοηθήσουν ώστε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση από αυτή που έχει δείξει η ομάδα, με τον Ιταλό κόουτς να δουλεύει σε συγκεκριμένα πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις, αφού τέσταρε όσα ήθελε στα τελευταία ματς.

Το σημερινό πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ Πράνιτς και Πέτριτς συνέχισαν την θεραπεία τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα